Noua rută va fi operată iniţial de 2 ori pe săptămănă, lunea şi vinerea, permiţând astfel companiei să transporte peste 30.000 de pasageri în primul an. Zborurile vor fi operate cu o aeronava A320 nouă, aparţinând bazei din Cluj Napoca, aceasta fiind echipată cu sistemul pentru vârful aripilor Sharklet, de economise a combustibilului.  

Reţeaua Wizz Air din România constă în prezent din 63 de rute, iar datorită expansiunii continue a companiei în zona de est, România este mai accesibilă pentru turiştii din est şi din vest, în timp ce tarifele scăzute Wizz Air permit familiilor din România să continue să călătorească atât pentru petrecerea timpului liber cât şi din perspectiva locurilor de muncă.  

Zborurile Wizz Air pentru noua rută din Craiova spre Milano Bergamo pot fi rezervate pe wizzair.com cu tarife pornind de la 72 lei.   

 Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-fare, low-cost din Europa Centrala şi de Est şi operează o flotă de 43 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, 270 de rute făcând legătura cu 94 de destinaţii din 33 de ţări.