PAUL DU TOIT este un specialist cu experienţă în dezvoltarea abilităţilor ­de a susţine prezentări. Începând cu 1999 a pregătit mii de oratori şi deseori a ţinut cursuri de specialitate în universităţi celebre. Susţine ­prezentări, atât la nivel naţional, cât şi internaţional, despre motivare, relaţiile cu clienţii şi schimbarea atitudinii. Ca membru fondator şi fost preşedinte al Professional Speakers Association din Africa de Sud (2005-2006), Paul du Toit a ocupat, totodată, funcţia de secretar al International Federation for Professional Speakers (2006-2008), devenită, în prezent, Global Speakers Federation. Este de asemenea, membru al CSP (Certified Speaking Professional). În prezent, este director general al South Africa Congruence Group, orga­nizaţie care se ocupă de dezvoltarea resurselor umane pentru companii de diferite dimensiuni. 

Cartea lui Paul du Toit este un ghid valoros pentru oricine dorește să devină un orator strălucit. În calitate de membru fondator și fost preșe­dinte al Professional Speakers Association din Africa de Sud, autorul a acumulat nume­roase cunoștințe și informații esențiale ce țin de secre­­tul susținerii unei prezentări de suc­ces – depășirea temerii de a vorbi în public. În cartea de față, accesibilă ca limbaj și ușor de consultat, Paul du Toit accentuează cele cinci tipuri de teamă cu care se confruntă majo­ritatea ora­torilor: teama de părerile celor­lalți, teama de a nu încurca structura prezentării, teama de a nu avea suficiente materiale, teama de întrebările adresate de public, teama de a nu-ți pierde con­centrarea.

Lucrarea Secretele prezentărilor de succes pune la dispoziția cititorilor tehnici inovatoare menite să obțină un impact maxim asupra publicului, fiind ușor de înțeles, bogată în informații și constituind, totodată, o lectură agreabilă. Beneficiind de colaborarea unor renumiți experți, ea oferă instrumente utile atât pentru începători, cât și pentru oratorii experimentați.

Paul du Toit este unul dintre cei mai renumiți formatori în susținerea prezentărilor pe plan mondial și a ajutat mii de oameni să-și îm­bunătățească abilitățile de comunicare și să-și formeze o gândire specifică unui bun orator. Prin colaborarea sa susținută cu Global Speakers Federation, a dobândit o mare experiență, ca urmare a colaborării cu clienți importanți din toată lumea și a participării la numeroase congrese ale oratorilor pro­fe­sio­niști din diverse țări._

 

Această carte umple un gol important de pe piață. Nu am întâlnit nicio altă carte practică despre susținerea discursurilor sau a prezentărilor de afaceri care să acopere toate elementele necesare într-o manieră atât de limpede și de eficientă.

 

Robyn Pearce, fost președinte al Global Speakers Federation

 

Paul du Toit este mult mai mult decât un simplu formator în sus­ține­rea prezentărilor. Înțelegerea pe care o are asupra a ceea ce e util la nivel individual pentru obținerea unei înalte performanțe te va ajuta să dobândești toate elementele psihologice necesare unui orator profesionist de mare clasă.

Justin Cohen, orator internațional și autor al cărții The Astonishing Power of Story

 

Din 20 octombrie, la toate centrele de difuzare a presei, împreună cu revista Capital.