“Ne bucurăm să lansăm iPhone 4 în portofoliul Vodafone România, cu beneficiul unic al unei acoperiri de 90% din populaţia ţării pentru serviciile de Internet mobil de mare viteză”, a spus Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Unit, Vodafone România.
“De asemenea, vom pune la dispoziţia utilizatorilor business şi consumer o mare varietate de planuri tarifare care acoperă toate nevoile de comunicare, astfel încât clienţii noştri să se poată bucura din plin de experienţa de utilizare pe care o oferă acest telefon revoluţionar în reţeaua noastră, a mai spus Wildberger.”
iPhone 4 oferă funcţia FaceTime, care asigură o calitate deosebită pentru convorbiri video şi este echipat cu un nou ecran Retina impresionant, cu cea mai mare rezoluţie disponibilă până acum la un telefon mobil, ceea ce asigură o claritate excepţională a textelor, imaginilor şi a videoclipurilor.
iPhone 4 dispune, de asemenea, de o cameră foto de 5 megapixeli cu bliţ LED, cameră video HD, procesor Apple A4, giroscop cu 3 axe şi oferă timp de vorbire mai mare cu până la 40%.
iPhone 4 încorporează iOS4 care include peste 100 de noi funcţii. Revoluţionarul App Store oferă acces la peste 300.000 de aplicaţii, inclusiv la noua aplicaţie iMovie creată special pentru iPhone 4.
iPhone 4 va fi disponibil începând cu 17 decembrie în magazinele Vodafone şi prin magazinul online Vodafone Romania, la www.vodafone.ro/iphone.
Detalii complete despre preţ vor fi disponibile în curând.
Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group, avea la 30 septembrie, 9.839.000 de clienţi.