Incepand din 16 iunie 2008, clientii Vodafone Romania aflati in roaming in tarile membre ale Uniunii Europene, precum si in Elvetia, Norvegia, Islanda si Liechtenstein, se pot bucura de acces la Internet de pe laptop sau de pe telefonul mobil si acces la e-mail prin solutiile BlackBerry si Windows Mobile E-mail, la un tarif unic de 6 Euro / MB (fara TVA), indiferent de reteaua pe care o utilizeaza in aceste destinatii. In restul teritoriilor, pentru traficul realizat in alte retele decat cele preferate, tariful ramane in continuare 8 Euro / MB. Lista completa a operatorilor va fi disponibila la  www.vodafone.ro.

 

De asemenea, Vodafone Romania anunta noi beneficii pentru utilizatorii ofertelor de roaming de date cu trafic inclus, Vodafone Connect Abroad. Incepand din 13 iunie 2008, cu tariful de 12 Euro (fara TVA), cu trafic inclus de 50 MB, pentru 24 de ore, sau cu tariful lunar de 40 Euro (fara TVA), ce include trafic de 200 MB, clientii Vodafone Mobile Connect pot utiliza serviciile de date mobile oriunde in Uniunea Europeana, precum si in Elvetia, Norvegia, Islanda si Liechtenstein.

 

Astfel, aceste tarife vor fi disponibile clientilor care opteaza sau care au optat deja pentru unul din pachetele Vodafone Connect Abroad, fie ca utilizeaza o retea Vodafone sau o retea partenera, atunci cand se afla in roaming in tarile amintite.

 Data: 5 iunie 2008 Sursa: Vodafone