subconstientului si sa decripteze semnificatia mesajelor in memoria colectiva a umanitatii. Doina Rusti spune ca modificarile care au loc in subliminal depind exclusiv de istoria afectiva a individului, de educatia si reperele lui existentiale. Mesajul subliminal poate fi orientat si folosit in asa fel incat viata noastra sa se transforme fundamental. Intre rai si iad, drumul este presarat de mesaje… subliminale.
Pentru achizitionare:
Tel.: 0788.360.391, Fax: 242.54.09,
e-mail: [email protected]

Televizorul in „Micul infern“, coordonatori Zoltan Rostas si Sorin Stoica, Editura Tritonic, este o culegere de teme pentru acasa date studentilor de la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din Bucuresti. Tema consta in a urmari comportamentul propriei familii in relatia cu televizorul. Experimentul, efectuat la interval de un deceniu, a oferit profesorilor suficiente informatii pentru a demonstra schimbarea comportamentului oamenilor sub influenta unui anumit tip de canal de televiziune, existent inainte si imediat dupa 1990, si nenumaratele optiuni TV din ultimii ani. Descrierile studentilor din ultima parte a experimentului arata o destramare, o fragmentare a interactiunii familiale in raport cu televiziunea. Citite cu atentie integratoare, temele releva concluzii extrem de interesante cu privire la evolutia si transformarile care au intervenit in relatiile de familie, de cuplu, intre generatii. Luate la un loc, temele reproduc „mic infern“ in care am ajuns sa traim, guvernat informatica.
Pentru achizitionare:
Tel.: 0788.360.391, Fax: 242.54.09,
e-mail: [email protected]

Ciocnirea lumilor, de Immanuel Velikovski, Editura Lucman, evoca toate catastrofele inregistrate pe Terra, dar si enigmele care au secondat istoria omenirii. Autorul incearca sa raspunda la intrebari care au framantat, de-a lungul secolelor, o multime de oameni de stiinta in cautarea adevarului. De ce oceanele au suferit deplasari masive si junglele s-au transformat in deserturi? Cum se explica prezenta mamutilor in Siberia, congelati instantaneu si stergerea lor de pe suprafata pamantului dintr-o singura lovitura? De unde vin palmierii recuperati de la Polul Nord? Cum se explica faptul ca papirusul Ipuwer, la fel ca o serie de texte aztece, chineze si maiase, confirma textul biblic despre cele zece molime abatute asupra Egiptului? In acesta carte, Immanuel Velikovski raspunde la toate aceste intrebari si multe altele intr-un mod atat de revolutionar, incat a devenit cea mai controversata carte din istoria editoriala mondiala.
Pentru achizitionare:
Tel./Fax: 223.77.55;
e-mail: [email protected]