Omul de afaceri Viorel Cataramă este revoltat de starea în care a ajuns turismul din România şi oferă drept exemplu probleme întâlnite în staţiunea Mamaia.

Viorel Cataramă, revoltat de situaţia de pe litoralul românesc

Cataramă dă vina pentru toate deciziile proaste luate în acest domeniu pe faptul că „că în funcțiile publice ajung tot mai mulți idioți”.

Într-o postare pe contul său de Instagram, Viorel Cataramă se plânge că la Mamaia hotelurile au fost îndepărtate de plajă, care a fost mărită nejustificat, spre deosebire de toate ţările care se chinuie să aducă hotelurile cât mai aproape de plajă.

Rămânem aşadar cu un spaţiu imens, fără mult nisip, dar plin de coji de scoică şi murdar. În plus, nici barurile de pe plajă nu mai au voie să funcţioneze, scrie Cataramă în mesajul său.

„Prostia, tembelismul și cretinismul domină, din ce în ce mai mult, spațiul public!”, îşi încheie omul de afaceri postarea.

„Tot mai mulți turiști regretă Mamaia din timpul comunismului!”

„În timpul studenției (comunismului) am lucrat ca ghid ONT. În 1991 am fost ministrul (secretar de stat) TURISMULUI. N-aș fi crezut atunci că turismul în țara mea se va prăbuși!

Mamaia, 2021. În toată lumea se caută soluții ca hotelurile să fie cât mai aproape de plajă. La noi, toate hotelurile sunt îndepărtate de plajă, care a fost mărită nejustificat.

Consecința: un spațiu imens, fără mult nisip, dar cu coji de scoică care nu permit turiștilor să meargă desculți în apă, murdărie, hoție (de șlapi)! Plus, cearșafurile și umbreluțele aduse de acasă, la concurență cu șezlongurile marilor hoteluri!

Nu mai este permisă nici funcționarea barurilor de pe plajă, așa că dacă vrei apă ți-o aduci de acasă!

Și asta, pentru că în funcțiile publice ajung tot mai mulți idioți!

Îi putem înțelege pe francezi și pe elvețieni de ce vor să plece cât mai grabnic din România!

Deja, tot mai mulți turiști regretă Mamaia din timpul comunismului!

Pentru că, prostia, tembelismul și cretinismul domină, din ce în ce mai mult, spațiul public!”

Sursă foto: INQUAM Photos, George Călin