Noul reality show, Ferma va fi lansat în curând! Nouă femei și nouă bărbați vor fi duși într-o zonă izolată din munții României pe durata celui mai aspru anotimp. Motivați de lucruri diferite pentru a lua decizia de a participa, cei 18 concurenți trebuie să lupte cu propriul curaj, să supraviețuiască provocărilor și condițiilor extreme.

Reality show-ul va fi filmat în munții din România, pe parcursul iernii și nu numai! Cei 18 concurenți provin din medii sociale diferite și au varii profesii, personalități puternice și sunt pe cale să-și testeze propriile limitele.

Emisiunea va fi prezentată de Mihaela Rădulescu, iar printre concurenți se află fosta vedetă a Antenei 1, Geanina Ilieș, fosta soție a lui Ilie Năstase, Brigitte Sfăt, Kamara sau Cătălin Moroșanu.

„Îmi voi oferi sprijinul şi voi pune umărul la treabă în orice situaţie din Ferma. Sunt o persoană altruistă, iar Ferma nu va fi o excepţie”, a spus fosta vedetă a Antenei 1.

“Este timpul pentru un nou început. Vreau să le arăt tuturor că trecutul e trecut și că sunt o femeie muncitoare și puternică”, a fost și mesajul lui Brigitte Sfăt.