„În fiecare marți, miercuri și joi vom vedea cum se descurcă, cine va face cele mai bune strategii și cine va pleca acasă, cu dezamăgirea de a nu fi pus mâna pe marele premiu.

Edițiile incediare din fiecare săptămână vor continua, în acest sezon, online! Curios din fire, fostul bandit și concurent al sezonului patru, Vali Bărbulescu, a acceptat provocarea de a reveni în fermă! De această dată, el va fi cu ochii pe concurenți și pe strategiile acestora și ne va aduce informații exclusive, într-o emisiune pe care o vom putea urmări pe PRO TV Plus.

Nopțile de marți, miercuri și joi se vor încheia mereu cu informații în plus!

Vali Bărbulescu va prezenta emisiunea Ferma. În Plus. în care va discuta cu invitații cele mai interesante momente din episodul serii, va afla lucrurile care nu s-au spus în timpul competiției de la cei eliminați și va rămâne conectat la următoarele peripeții ale fermierilor.

Înaintea de marea premieră, Vali Bărbulescu ne va aduce, în exclusivitate, luni, 7 septembrie, impresiile Mihaelei Rădulescu, prezentatoarea Ferma. Orășeni vs săteni, despre acest sezon și despre noii concurenți!”, este scris într-un comunicat.

O nouă provocare

Noua provocare l-a atras pe Vali Bărbulescu din prima clipă, el declarând că: „Sunt ferm convins că în 2020, conținutul ONLINE este cel puțin la fel de important ca cel ON AIR. Abia aștept să arăt românilor de peste tot ceea ce nu văd la TV, ceea ce nu citesc în ziare  sau nu află de la vecinii de palier despre cel mai tare reality show din România: FERMA. Orășeni vs Săteni. În plus, la „FERMA. ÎN PLUS” vorbim despre INTERACTIVITATE și despre o adevărată comunitate a fanilor FERMA. LIKE & SHARE!”

O vedetă dă marea lovitură

Un binecunoscut actor român a semnat cu PRO TV. Fanii postului din Pache Protopopescu îl vor putea vedea pe micile ecrane din această toamnă. Cărei producţii de succes i s-a alăturat acesta?

VLAD revine la PRO TV luni, 14 septembrie, iar răzbunarea protagonistului ne va ține cu sufletul la gură, în fața televizorului, în fiecare săptămână.

Fața întunecată a răzbunării este neașteptată, iar linia dintre bine și rău devine tot mai subțire. Situațiile complexe, iubirile surprinzătoare și tensiunile îl vor aduce pe Vlad cu un pas mai aproape de a-și dezvălui secretul.

Toamna aceasta intră în scenă și un nou personaj, interpretat de Marius Manole, care este pe cale să strice planurile de răzbunare ale lui Vlad. Actorul joacă rolul lui Petre Toteanu, un procuror șef foarte abil și bun profesionist, care ajunge să investigheze povestea lui Adrian Anuței. Acesta va avea un rol important în continuarea poveștii VLAD.