Val de ironii lansate de Ludovic Orban! Președintele PNL îl compară pe adversarul său în lupta pentru șefia partidului cu Traian Băsescu.

Orban spune că nemulțumirea populației la adresa Guvernului Cîțu este comparabilă cu perioada în care Băsescu și Boc tăiau salariile.

Val de ironii lansate de Ludovic Orban! ”Există o nemulțumire profundă”

Există o nemulțumire profundă la adresa PNL, în special față de premier, care are un grad de respingere comparabil cu cel al lui Băsescu după ce a anunțat tăierea pensiilor și salariilor, spune Ludovic Orban. El i-a ironizat pe cei din echipa premierului pentru comentariile primite pe Facebook.

”În primele șase luni ale anului PNL a fost constant în jur de 27%. După data de 1 iunie, când premierul s-a hotărât să candideze la președinția partidului, pur și simplu a început o nebunie. La ora actuală suntem într-o situație dificilă, există o nemulțumire profundă, în special față de persoana premierului – un grad de respingere uriaș de aproape 64%.

E comparabil cu gradul de respingere pe care îl avea Băsescu după ce a anunțat tăierea pensiilor și salariilor. Este, pur și simpu, un val împotriva noastră”, spune Ludovic Orban, în timpul prezentării moțiunii sale în fața membrilor PNL Caraș Severin, potrivit Mediafax.

I-a ironizat și echipa care îl susține

El i-a ironizat pe susținătorii lui Florin Cîțu.

”Dacă deschideți contul de Facebook și postați ceva sau vă uitați pe comentariile, în special ale echipei câștigătoare…. Numai că vă previn să luați calmante să nu vă îmbolnăviți.

Suntem într-o situație foarte dificilă care a culminat cu o criză provocată de decizii luate fără consultarea partidului și președintelui PNL.

Astăzi, din păcate, am început să ne facem de râs, pentru că o parte dintre colegii mei, fără acordul meu, ca să-l țină în viață pe Cîțu, au făcut înțelegere cu PSD și blochează moțiunea de cenzură, încălcând grav Constituția”, le-a spus Orban liberalilor prezenți.

Congresul PNL are loc pe 25 septembrie, iar la președinția formațiunii și-au depus cadidatura Ludovic Orban și Florin Cîțu.

Sursa foto: Facebook, Ludovic Orban.