De altfel, domeniul retail-ului este cunoscut în piața forței de muncă drept unul în care personalul se schimbă mai frecvent comparativ cu alte domenii, din cauza volumului de muncă, dar și a salariilor relativ reduse.

Pe de altă parte, este un domeniu relativ accesibil pentru persoanele fără studii superioare sau chiar fără liceu care doresc să se angajeze.

Vă prezentăm câteva oferte de joburi pentru care este deschisă selecția CV-urilor în această perioadă:

 

O mare rețea de supermarketuri, care are aproape 400 de magazine deschise în toată țara, are scoase acum la concurs un număr total de 135 de posturi la unitățile sale din toată țara.

De exemplu, la Cluj-Napoca, retailerul caută 40 de casieri și lucrători comerciali, fără experiență, care vor beneficia de pregătire profesională în magazin. Candidații interesați trebuie să aibă abilități de calcul aritmetic, fluență în comunicare, disponibilitate pentru lucrul în două schimburi și capacitate pentru efort fizic susținut. Compania oferă contract de muncă pe durată nedeterminată, salariu fix, la care se adaugă bonusuri și tichete de masă și decontarea abonamentului de transport.

Alte 25 de posturi sunt disponibile în Timișoara, unde vor fi deschise două noi magazine. Încă 40 de joburi sunt oferite în București, pentru a completa echipa mobilă. Compania mai caută persoanele potrivite pentru funcții precum: buyer legume-fructe, șef magazin mobil, responsabil recepție depozit, lucrător depozit, controlor marfă, specialist mercantizare etc. Salariul se va negocia în urma interviului.

Vezi AICI toate joburile disponibile la acest retailer și grăbește-te să-ți depui CV-ul dacă dorești să faci parte din această echipă aflată în plină expansiune.

 

 

O companie germană care deține două lanțuri de retail în România care numără aproximativ 3500 de angajaţi are scoase la concurs 17 funcții pentru 21 de viitori angajați. Joburile sunt pentru orașe precum Sibiu, Brașov, Oradea, Baia Mare, Timișoara, Codlea, Luduș, Arad etc.

De exemplu, pentru jobul de casier/lucrător comercial la Brașov, compania caută persoane care să îndeplinească următoarele condiții: absolvent de studii medii, personalitate energică, gândire pozitivă, amabilitate și eficiență; experiența într-un post similar în magazine specializate constituie un avantaj, capacitate foarte bună de comunicare, atenție distributivă, capacitate rapidă de decizie, experiență în lucrul în echipă, precum și rezistență la efort fizic mediu și la un ritm de lucru alert. Salariul se va negocia în urma interviului.

Alte posturi scoase la concurs în această perioadă sunt: măcelar, grătaragiu, îngrijitor clădiri, inspector SSM, șef departament/secție etc.

Poți vedea AICI toate posturile pentru care se fac angajări chiar acum la acest retailer și poți trimite CV-ul dacă dorești să prinzi un job.

 

 

Un alt lanț de magazine cu acționariat nemțesc, ce numără în prezent peste 180 de magazine și trei centre logistice în România, are scoase la concurs peste 70 de posturi în unitățile sale din întreaga țară.

De exemplu, pentru jobul de vânzător în București – Turnu Măgurele, se caută persoane amabile, orientate către clienți, care au capacitatea de a lucra în echipă, cu angajament personal și flexibilitate, punctuale și rezistente la stres. Experiența în domeniu reprezintă un avantaj. Angajatorul oferă o perioadă de training teoretic și practic. La finalul trainingului, candidatul va avea responsabilități precum: respectarea ordinii de amplasare a mărfii, asigurarea principiilor de prezentare a produselor, activitatea de încasare, deservirea rapidă a clienților, cunoașterea normelor pentru produsele alimentare și nealimentare, participarea la realizarea inventarelor, îndrumarea noilor angajați etc.

În schimb, compania oferă un pachet salarial atractiv peste medie, instruire sistematică și practică, un mediu de lucru plăcut și modern și posibilitate de dezvoltare profesională.

Alte posturi disponibile în magazinele din toată țara sunt: vânzător, manager de magazin, specialist transport depozit, responsabil gestiune stocuri, specialist contabilitate, operator date intrare marfă, operator date ieșire marfă, operator date pregătire marfă, tehnician depozit, stivuitorist etc. Salariile finale sunt negociate în urma procesului de selecție.

Află AICI toate informațiile de care ai nevoie pentru a te angaja la acest lanț de magazine, vezi joburile disponibile și aplică acum.

 

 

Un lanț de hipermarketuri cu acționariat francez angajează un manager care să se ocupe de raionul de măcelărie-pește la un magazin din București. Printre responsabilități se numără: coordonarea echipei raionului, repartizarea resurselor în funcție de fluxul de mărfuri și de dinamica comercială, anticiparea, organizarea și planificarea activității echipei, supravegherea calității produselor din raion, recrutarea viitorilor angajați.

Candidatul ideal are studii medii absolvite, o experiență de lucru de cel puțin doi ani în comerțul tradițional sau modern, bune cunoștințe comerciale și de gestiune marfă și foarte bune abilități de analiză și sinteză. Salariul se va negocia în urma interviului.

Află AICI mai multe detalii despre postul de manager raion de măcelărie-pește la un supermarket în București și transmite CV-ul pentru a participa la concurs.