Compania a inregistrat in luna iulie 867 de vanzari de pensii facultative, de peste trei ori mai multe decat in luna precedenta, informeaza un comunicat al Aviva Asigurari de Viata. In luna mai, compania a vandut 105 pensii facultative iar in iunie 225. 

La 31 iulie, numarul celor care optasera pentru produsul de pensii facultative “Pensia mea” oferit de compania Aviva ajunsesese la 1197. In ceea ce priveste volumul de active acumulate, in luna mai nivelul acestora a fost de 8.637 de lei, in iunie 9.920 de lei iar in iulie 36.044 lei. 

Shah Rouf, CEO Aviva Group Romania, a declarat ca se asteapta ca se asteapta ca vanzarile pe pilonul III sa creasca in continuare, in special in contextul lansarii si a pilonului II. 

Aviva Asigurari de Viata si Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat fac parte din Grupul Aviva, cel mai mare asigurator din Marea Britanie si unul dintre cele mai puternice grupuri financiare din lume. Grupul Aviva are 535 miliarde euro active in administrare, care reprezinta banii celor peste 40 de milioane de clienti din intreaga lume. In Romania, Aviva are peste 430.000 de clienti si agentii si centre de dezvoltare in 23 de orase.

Sursa: Capital