Conținutul este disponibil clienților UPC de televiziune digitală prin intermediul funcției Replay TV a HORIZON, care le permite utilizatorilor să nu rateze nicio emisiune sau film preferat și prin aplicația HORIZON Go, care oferă acces la programele preferate de la TV pe orice dispozitiv, oriunde și oricând. 

Astfel, prin parteneriatul cu Pro TV, clienții UPC au posibilitatea să acceseze programele TV ale canalelor Pro TV, Acasă, Pro Cinema, sport.ro și Acasă Gold timp de 7 zile de la difuzare. În plus, aleg și unde urmăresc emisiunile, serialele și filmele preferate: pe televizor sau pe device-uri mobile – laptop, tabletă, smartphone – prin intermediul aplicației Horizon GO. 

„Consolidarea parteneriatului cu CME este parte a strategiei UPC de a oferi cea mai bună experiență de divertisment din România. Doar cu platforma inovatoare HORIZON, clienții au acces complet la toate brandurile PRO atât de îndrăgite și se pot bucura de conținutul preferat atunci când își doresc. Răspundem astfel nevoii lor de flexibilitate, de a alege când urmăresc serialul sau emisiunea favorită, dat fiind programul tot mai încărcat,” declară Bogdan Bucurei, Director Marketing UPC România.

Cu funcția Replay, utilizatorii pot viziona programele canalelor preferate timp de 7 zile de la difuzare. În plus, dacă au ratat începutul serialului preferat sau al unui meci, cu Replay au posibilitatea să vadă totul din primul minut, să pună pauză sau să reia cele mai importante momente. În prezent, peste 65 de canale TV sunt disponibile în cadrul funcției Replay, aceste canale totalizând peste 70% din audiențele TV, conform măsurătorilor oficiale. 

HORIZON dispune de un portal de aplicaţii în care vor regăsi cele mai populare și îndrăgite aplicații pentru toată familia printre care: Cinemagia, Euronews sau Vimeo. Fiind o platformă deschisă, UPC va introduce în permanenţă aplicaţii noi, atât locale cât şi internaţionale, de notorietate.