Noi reguli la un restaurant McDonald’s. De acum, cei care au sub 18 ani nu vor mai putea intra în restaurant după ora 17.00 fără a fi însoțiți de un adult. Decizia vine în speranța că vor fi reduse cazurile de „comportament antisocial”.

Restaurantul care a luat această interdicție este McDonald’s de pe Church Street din Liverpool. Deși nu a fost ușoară decizia, având în vedere că o mare parte dintre angajați ajung să fie expuși ”verbal, dar și fizic”, reprezentanții au hotărât că aceasta rămâne cea mai bună soluție, notează Daily Mail.

Contactat de sursa citată, un purtător de cuvânt al McDonald’s a confirmat faptul că numărul incidentelor și al comportamentelor antisociale a crescut în ultima perioadă, motiv pentru care a fost nevoie de o decizie în acest sens.

Cei care au sub 18 ani nu mai au voie în restaurantul McDonald’s după ora 17.00 fără un adult

„În ultimele săptămâni am observat o creștere a numărului de incidente și comportament antisocial în acest domeniu. Angajații noștri au fost expuși la abuz verbal și fizic”, a spus acesta.

Totodată, purtătorul de cuvânt al restaurantului din Marea Britanie a mai adăugat că există o politică de toleranță zero în ceea ce privește comportamentul antisocial.

„Avem o politică de toleranță zero în ceea ce privește criminalitatea și comportamentul antisocial și am restricționat temporar accesul la restaurante pentru tinerii sub 18 ani după ora 17:00”, a mai punctat acesta.

El a mai subliniat faptul că măsura are ca scop reducerea unor astfel de incidente, astfel încât activitatea din restaurante să fie realizată în condiții cât se poate de normale.

McDonald’s majorează prețurile produselor din meniu

„Această decizie nu a fost luată ușor și lucrăm îndeaproape cu poliția pentru a găsi o soluție și a ajuta la reducerea acestor incidente”, a mai spus purtătorul de cuvânt pentru sursa citată.

Amintim faptul că restaurantele McDonald’s din Marea Britanie se confruntă și ele cu o criză financiar, drept urmare au decis să majoreze prețurile pentru prima oară în ultimi 14 ani.

Astfel, la începutul săptămânii trecute, lanțul de restaurante a anunțat creșterea prețului cheeseburgerilor săi. De acum, clienții McDonald’s vor plăti 1,19 lire sterline pentru un singur cheesburger. De asemenea, în perioada verii vor mai fi adăugate câteva procente în plus și la mai multe articole din meniu, au mai anunțat reprezentanții lanțului de restaurante.