Afacerile locale ale austriecilor au o pondere de 14,3% din veniturile obţinute la nivel de grup. Proprietăţile din România ale companiei reprezintă 15,5% din valoarea portofoliul total.

Compania deţine 19 proprietăţi funcţionale, după vânzarea tuturor parcurilor industriale către Logicor, două proiecte în dezvoltare, noi proiecte rezidenţiale în pregătire şi 46 de proiecte în analiză, cu o valoare cumulată de 852,5 mil. Euro.

Imobilele generatoare de venituri, birouri şi centre comerciale, au fost evaluate la 640 mil. Euro, proiectele în dezvoltare 31,2 mil. euro, terenurile pentru ansambluri rezidenţiale au o valoare de 4,7 mil. euro, iar proiectele în analiză sunt incluse în actele contabile ale companie cu o valoare de 176,6 mil. euro.

Valoarea reală estimată după finalizarea proiectelor de dezvoltare actuale ale grupului în România se ridică la 106,6 milioane de euro.

Immofinanz deţine în România patru malluri cu o suprafaţă de 147.824 mp şi opt proiecte de birouri în suprafaţă de 187.467 mp, care îi conferă poziţia a doua în topul celor mai mari proprietari de clădiri de birouri, după Globalworth.

Te-ar putea interesa și: