Premierul ungar, Viktor Orban, este impresionat de Gheorghe Hagi și de proiectul său de la Academia de fotbal Viitorul, pe care dorește să-l implementeze și în Ungaria.

Astfel, premierul de la Budapesta insistă pentru aducerea antrenorului român în fotbalul din țara vecină.

Ofertat de o echipă de club din Ungaria

Chiar dacă sezonul trecut nu a câștigat nimic in Liga 1, Hagi nu duce lipsă de oferte, iar maghiarii de la Mol Vidi ar fi o altă echipă care ar dori să aibă legenda Naționalei României pe bancă, în poziția de antrenor.

Hagi este în relații bune cu șefii echipei ungare, după ce în iarnă l-a vândut pe francezul Houri la Mol Vidi.

Fostul conducător de joc al Naționalei  este tentat de această propunere, mai ales că acolo îl va întâlni, pe lângă Houri, și pe macedoneanul Boban Nikolov, pe care l-a avut la juniorii Viitorului.

Și românul Adrian Rus îl așteaptă cu brațele deschise pe Gică Hagi.

Mol Vidi are în spate sponsori foarte puternici, care vor să ducă echipa în grupele cupelor europene și să câștige titlul în Ungaria.

Putere deplină pentru Hagi

Un salariu de 2 milioane de euro pe sezon îi oferă maghiarii lui Hagi pentru a veni la Mol Vidi, unde ar avea putere deplină.

”Astăzi, 2 august 2020, am decis să mă retrag din funcția de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanța, de pregătirea căreia m-am ocupat în perioada septembrie 2014 – 01 august 2020 și alături de care am trăit, pe banca tehnică, cele mai frumoase momente din această carieră prin câștigarea campionatului României, a Cupei României și Supercupei României.

Voi rămâne în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic voi coordona conceptul tehnic al Centrului de copii și juniori.

Împreună cu președintele clubului va trebui să găsim în zilele următoare un nou manager tehnic pentru FC Viitorul Constanța, pentru ca acesta să aibă timpul necesar de a-și cunoaște echipa, jucătorii, până la începerea noului sezon al Ligii 1″​, se arată în comunicatul dat de Viitorul Constanța, prin care Gică Hagi și-a anunțat retragerea din funcția de antrenor al echipei.