BCR Banca pentru Locuințe a încasat integral prima de la stat pentru anul 2013 și astfel, până la sfârșitul săptămânii, clienții Banca pentru Locuințe o vor primi în conturile de economisire.

Pentru a încheia un contract de economisire-creditare, clienții BCR Banca pentru Locuințe trebuie să se adreseze consilierilor pentru clienți din orice unitate a băncii sau consilierilor specializați din sediile regionale ale băncii.

Pe lângă distribuția produselor prin intermediul unităților bancare, BCR Banca pentru Locuințe are și o echipă mobilă de vânzări directe/colaboratori, ai carei reprezentanți se pot deplasa la clienți, către persoanele interesate de încheierea unui contract de economisire-creditare.

Reprezentanții BCR Banca pentru Locuințe au trecut în revistă modalitățile de plată a ratelor contractelor de economisire-creditare. Acestea sunt: direct la casieriile unităților bancare, prin ordin de plată, prin „Standing Order” sau „Ordin de Plată Programat”. „Standing Order” este o modalitate de plată prin care se pot efectua plăți dintr-un cont curent, la date fixe și pentru sume prestabilite. Aceasta este modalitatea pe care o recomandă banca, deoarece prezintă numeroase beneficii pentru client: îl scutește de drumurile lunare la bană pentu plata ratelor de economisire recomandate, nu presupune niciun cost suplimentar pentru client, iar prin această modalitate se pot plăti ratele mai multor contracte de economisire-creditare (încheiate și pentru alți membri ai familiei). Tot ceea ce trebuie sa facă un potențial client al băncii este să încheie un contract de acest tip cu banca.