Românii au avut ieri de ales cine le va conduce orașul în următorii ani. Cea mai strânsă bătălie s-a dat la București, unde toți ochii electoratului au fost ațintiți asupra bătăliei dintre Nicușor Dan și Gabriela Firea. După o zi de foc și de îndemnuri susținute în București, cel care i-a convins pe votanți că merită încrederea lor și titlul de Primar este Nicușor Dan!

Astăzi, în cadrul emisiunii La Măruță, Nicușor Dan a intrat în direct și a povestit despre emoțiile prin care a trecut ieri, cât aștepta rezultatele votului. El a recunoscut că nu a reușit să doarmă foarte mult deoarece seara și-a împărțit-o între sediile celor două partide care l-au susținut și întâlnirile cu voluntarii care l-au ajutat pe tot parcursul campaniei.

Întrebat despre modul în care a reacționat soția lui, noul primar nu s-a ferit să admită că aceasta nu era lângă el când a primit cifre exit poll-ului: ”Soția a aflat rezultatele, pe telefon, în mașină, cât fetița dormea”.

El a explicat faptul că pentru a le proteja, acestea nu au stat toată ziua lângă el la sediul de campanie, ci au mers la rude.

”Sunt probleme care s-au acutizat. Lucrul cel mai important pentru noi este ca oamenii să înțeleagă că Primăria lucrează pentru ei”, a declarat Nicușor Dan la capătul unei discuții sincere despre viață și alegeri!

Tot în cadrul ediției de astăzi, Cătălin a intrat în direct și cu Elena Lasconi, fosta colegă a echipei Știrilor PRO TV, care a reușit să câștige încrederea alegătorilor din Câmpulung Muscel și a câștigat titlul de Primar pentru următorii 4 ani. Aceasta a împărtășit, cu emoție în glas, că are planuri mari pentru a demonstra că orașul ei natal este unul cu mare potențial! Totodată, a recunoscut că din cauza multelor mesaje primite și a telefoanelor, nu a reușit să stea mai mult la povești cu fiica ei, stabilită în Franța.