Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani ucisă în tragedia de la Caracal, a explicat pentru B1TV de ce a postat pe Facebook înregistrările audio ale conversaţiilor dintre Alexandra şi operatorul de la 112.

„Eu nu am acţionat fără să am acceptul tatălui şi mamei nicio secundă pe niciun plan şi nicio acţiune. Am pus acea stenogramă după ce am vorbit cu ei pentru că am considerat că oamenii trebuie să ştie adevărul şi să vadă pentru că se acopereau între ei.

După care au venit tot felul de avalanşe în care oameni din spaţiul nostru au spus că noi le punem că le-a dat STS. Şi am spus totuşi aveţi o intedicţie, cum să le daţi, cum să le puneţi, înţeleg că vă doare în cont de o dare în judecată, dar totuşi e dorinţa familiei.

După care am vorbit iar cu tatăl Alexandrei şi el a spus că dacă e spre binele public, o facem, dar eu nu vreau să aud lucrurile astea. Şi eu am fost ferm împotrivă. După care le-am postat după discuţia cu el, pentru că oricum apăruseră şi la 5-10 minute am fost sunat de un jurnalist care a spus <domnul Cumpănaşu, CNA deja m-a sunat că nu este în regulă să dăm asta>”, a povestit Alexandru Cumpănaşu, preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României.