Șoc total pe scena politică înaintea alegerilor europarlamentare și a referendumului pe justiție. Liberalul Florin Cîțu vine cu un document incendiar care prezintă salarii de-a dreptul nesimțite în sectorul bugetar.

Cîțu îl consider vinovat pe șeful PSD, Liviu Dragnea și aruncă acuzații extrem de grave la adresa acestuia. Acesta scoate la iveală salarii exorbitante încasare de către bugetarii de lux ai României pe care îi bănuiește de legături directe cu șeful camerei Deputaților. Mai mult, Cîțu scoate la iveală și un document incendiar.

“Inadmisibil de ce sunt in stare!

Dragnea, asta nu ti se pare o ticalosie? Nu ti se pare ca iti bati joc de romanii din sectorul privat care muncesc, unii cate doua sau trei job-uri PE BUNE, pentru a putea face fata cheltuielilor?

In timp ce TU si gasca ta de infractori ii cocosezi pe romanii liberi cu TAXE, IMPOZITE, AMENZI si mai nou cu decizii de impunere legate de veniturile de acum 5 ani, ia uite cum castiga bani un SECRETAR de STAT si director general in MFP.

Castiga de trei ori mai mult DOAR din SINECURI.

ANAF ii face praf pe romanii care au doua locuri de munca, “cum aveti timp sa munciti in doua locuri, faceti evaziune? “.

Dragnea ti se pare normal asa ceva? Sa castige doar din membru CA la o banca de STAT DUBLU cat castiga din job-ul de baza? Atunci da-l afara de la MFP si sa stea la banca de stat, ca e mai productiv se pare.

Venitul lui anual este de 99 mii lei dar el castiga de la CEC 228 de mii lei.

Dragnea esti un ipocrit. Si tu si gasca ta de infractori.

In timp ce functionarii tai au cate 4 sau 5 sinecuri TU INTERZICI doua companii private, UBER si BOLT, unde cateva zeci de mii de romani MUNCEAU din greu sa mai castige un bani. De maine functionarii tai is vor incasa sinecrurile dar acesti oameni raman fara bani.

Esti un NIMIC! Vei plati. Si tu si toti cei care te-au sustinut.

Daca iti pasa de romani, asa cum te lauzi pe la televziunile de #fakenews, il demiti URGENT pe ministrul Teodorovici si pe toti secretarii de stat care beneciaza de astfel de sinecuri.

Dar stiu ca nu o sa faci nimic. Pentru ca esti un NIMIC.

Venim si facem curatenie. Take No Prisoners.

#RomaniaFaraPSDsiALDE

P.S. Este doar un exemplu. Toti secretarii de stat isi tripleaze veniturile cu SINECURI.”, scrie liberalul pe o rețea de socializare.