Margarita de la Clejani nu s-a potolit și a provocat un nou scandal monstru. Ea a stârnit reacția dură a comunității creștin-ortodoxe după ce a făcut o greșeală uriașă, în miez de noapte. Margherita de la Clejani  s-a urcat pe crucea troiței monumentului Eroilor Revoluției, pentru a se poza. Ipostaza a provocat revolta internauților.

Acest moment se adaugă celui de acum câteva săptămâni, când fiica Vioricăi de la Clejani a provocat un accident rutier. Din nou acum, aceasta a dat dovada de nepăsare și s-a urcat pe crucea troiței monumentului Eroilor Revoluției.

„SCANDALOS‼️REVOLTĂTOR‼️STRIGĂTOR LA CER‼️ Margherita de la Clejani s-a urcat pe crucea troiței monumentului Eroilor Revoluției, aducând o gravă atingere valorilor noastre crestin-ortodoxe”, au fost reacțiile pe Facebook.

„Sa ne rugăm pentru ea! Sa o lumineze Dumnezeu! E e rătăcită rău săraca!Doamne ai mila de ea!”, a comentat un altul.

 

Margherita de la Clejani, fiica Vioricăi şi a lui Ioniţă Manole, a provocat un accident rutier, în Capitală. Atunci, cântăreața a a ajuns la IML din cauza comportamentului său suspect, iar în urma recoltării probelor, polițiștii au transmis că artista se afla sub influenţa unor substanţe interzise. Margherita de la Clejani a negat atunci că ar fi consumat substanţe interzise şi a mărturisit că a provocat accidentul pentru că „îşi făcea buzele“ în timp ce se afla la volan.