Dacă dezvoltatorii de ansambluri rezidenţiale mari au probleme serioase în a-şi vinde locuinţele finalizat şi au venit în ultima perioadă cu strategii de marketing tot mai inventive, nici firmele mici, care construiesc câteva locuinţe, nu o duc mai bine. Disperarea unui dezvoltator merge până acolo încât oferă o locuinţă gratis, prin tragere la sorţi, unuia dintre viitorii proprietari ai complexului pe care îl dezvoltă lângă Snagov. 

Astfel, unul din proprietarii ansamblului rezidenţial Gruiu Residence, dezvoltat de firma Gyro Project Invest,va primi gratuit o casă de circa 300 mp.

Tombola va fi lansată la târgul imobiliar tIMOn, ce se desfăşoară în perioada 3-6 decembrie la World Trade Center în Bucureşti. În concurs intră cei care semnează un antecontract de minim 3.000 de euro, bani pe care îi pot recupera dacă sunt câştigători.

„Noi credem în piaţa rezidenţială din România şi în posibilitatea unui anumit segment din populaţie să achiziţioneze locuinţe peste medie, de aceea am creat acest ansamblu: mic, cochet, high class. În acelaşi timp, credem în  puterea marketingului şi în plăcerea oamenilor de a se juca, la orice vârstă“, a declarat unul dintre reprezentanţii dezvoltatorului.

Case individuale la 198.000 euro

Situat la 21 km de Ploieşti şi 19,5 km de Bucureşti, pe viitoarea autostradă, în apropiere de Snagov, complexul rezidenţial Gruiu va cuprinde 13 locuinţe, cu suprafeţe utile de aproximativ 300 mp şi terenuri de 441 mp. Preţul unei locuinţe este de 198.000 de euro fără TVA.

Casele sunt structurate pe parter şi etaj. Suprafaţa construită a parterului este de 152 mp, din care terasa 26,85 mp, iar etajul va fi de 100 mp suprafaţă construită.

Ansamblul se va finaliza în august 2010, iar din decembrie 2009 potenţialii cumpărători vor putea vizita casa model.