”Liviu Dragnea l-a criticat – cred că e prima sau a doua oară – la modul îngrozitor pe Petre Daea. Chiar aici nu credeam că o să ajungă Dragnea niciodată sau nu prea curând. Asta e ca și cum Ceaușescu i-ar fi zis ceva lui Bobu în plină Adunare Națională.

I-a cerut lui Daea să vină mai des prin județele din sudul țării, să-și vadă de agricultură. Ca și cum Daea n-ar cutreiera Teleormanii, Călărașii și Giurgiu atât de des pe cât și-ar dori stăpânul lui.

Liviu Dragnea, care a pomenit și cuvântul ”poruncă” de câteva ori la adresa lui Klaus Iohannis, ceea ce sigur sună ca nuca în perete. Cică se crede șeful statului, dar nu e. Ce idioțenie! A fost ales democratic șeful statului, n-a existat niciun fel de suspiciune electorală, ba dimpotrivă, eventual îl furase Ponta în primul tur. Iohannis n-a câștigat cu furăciune alegerile prezidențiale, a fost ales democratic. Dragnea n-a fost ales niciodată de poporul din România, el ca individ. Deci o enormitate mai mare n-am mai auzit. Dar v-am spus: atât îl duce capul! Asta e singura lui soluție, să-i sară ăluia de grumaz.

Revenind, l-a chemat pe Daea să meargă în aceste județe unde arde. Agricultura României e pe butuci! Dragnea a pronunțat și cuvântul ”aprozar”, reîntoarcerea aprozarelor. Dar cu ce le-am umple? Atât timp cât noi nu producem aproape nimic. Aici aș pune și eu o întrebare: ce le-ați oferit agricultorilor din România în ăștia 4-5 ani, încât ei să poată trăi nemaipomenit, iar România să nu ducă lipsă de fructe și legume de producție internă? În continuare, probabil, oamenii de la țară au pentru familiile lor și mai vând ceva la piață, dar vocația unui magazin e să aprovizioneze populația în cantitate mare. Eu nu cred că vreun producător de prune poate da o tonă unui mare retailer din Capitală, în fiecare lună. Cum puteți să le spuneți românilor asemenea tâmpenii?”, a afirmat Radu Banciu.