Lovitură pentru Raed Arafat. Cunoscutul analist politic, Cozmin Gușă a declarat, duminică seara, pentru RomâniaTV, că Raed Arafat joacă un rol într-un film, unde plângerea penală a fost un gest actoricesc.

‘Am avut si eu amenințări cu moartea, după ce mi-am făcut contul de Facebook, dar nu trebuie să bagi în seamă fiecare prost. Maimuțăreala asta, jocul de imagine, chiar nu-l pricep la Raed Arafat. Și-a arătat lipsa de profesionalism și panica pe care o sădește la fiecare intervenție, îmi arată că joacă intr- un film, un gest de actor cu plângerea penală’, a zis Gușă.

Afirmațiile acestuia vin în contextul în care șeful DSU a dezvăluit că a primit amenințări cu moartea.

„Eu pe zi, din 10 în 10 minute, am câte un mesaj venit pe messenger cu înjurături, chiar și cu iz rasial. Un grup rasial a țintit numărul meu. Primesc în fiecare zi apel de la o persoană din Irlanda care nu mă lasă în pace. Toate acestea au rolul să încerce să îmi închidă gura, să mă sperie”, a spus Arafat.

„Este vorba de două ameninţări cu moartea care au fost publice şi care au fost destul de evidente, emise de oameni care pot chiar să facă rău”, a continuat șeful DSU.

Secretarul de stat din Ministerul de Interne a spus că a venit la DIICOT să depună o plângere penală privind amenințările cu moartea primite, „iar de aici încolo e treaba autorităţilor”.

„Una, printr-un film care a fost postat public, şi una, prin postarea publică pe care o ştie toată lumea”, a spus Raed Arafat când a fost întrebat despre ce amenințări este vorba.

Raed Arafat a menționat că nu cunoaşte persoana care a formulat ameninţările la adresa sa.

„Mai vin din astea, dar acestea chiar au părut serioase şi a trebuit să le depun (n.r. – plângerile), pentru că nu poţi să permiţi aşa ceva. Eu sper să fie totul ok”, a adăugat Arafat.

FOTO: INQUAM/Alexandru Busca