„Abi are un proiect în lucru cu fiul meu, Elias, ei fiind, de fapt, și prieteni; fiul meu fiind și el unul din exponenții acestui gen de muzică din România, chiar dacă la milioane de vizualizări distanță de prietenul său, Abi”, a spus Adrian Thiess, potrivit romaniatv.net, reușind să se facă de râs în întreaga țară.

Pentru că să promovezi astfel de nonvalori și ca mason, nu poate însemna decât că tu ca om ai decăzut enorm. Deci Adrian Thiess în loc să promoveze România Educată, el investea în educația fiului său în stilul Abi Talent al cărui vocabular se reduce la cuvinte de tipul femeia zdreanță.

Thiess a comentat desigur și conflictul dintre tânărul al cărui tată se află în închisoare pentru proxenetism și Antonia și Alex Velea.

„Tot acest așa-zis conflict este unul infantil și nu onorează niciuna dintre părți. Lui Abi evident că i-am spus asta, cu Alex Velea nu am avut plăcerea să mă cunosc și nu îmi premit să emit păreri prin intermediul unor terți și nici nu dau lecții de bună purtare nimănui în general cu excepția copiilor mei”, a declarat Adrian Thiess.

România s-a făcut grav de râs! Mircea Badea, la telefon cu Abi Talent. Penibilul a atins cote maxime. Să ne facem cruce