Unul dintre cele mai vândute produse Pandora este inelul „Pene de păun”, din aur de 14k cu topaz albastru. Bijuteria a fost lansată în colecția  „Toamna-Iarnă 2015”.
Inel Pandora, magazinele Pandora.
Preț: 999 lei.

 

Pentru că o ținută elegantă se asortează perfect cu bijuteriile de dimensiuni reduse, doamnele vor aprecia cerceii Pandora sub emblema „Eleganță strălucitoare și radioasă”, din aur de 14k cu zirconiu cubic.
Cercei Pandora, magazinele Pandora.
Preț: 729 lei.

„Nobil și elegant”. Așa poate fi descris, în două cuvinte, inelul din aur de 18k, împodobit cu diamante de 0,56 ct și ametist de 1,98 ct,  propus de Sereny Diamonds&Jewellery. Finețea liniilor și culoarea ireal de frumoasă îl transformă în cadoul ideal.
Inel ametist, magazin Sereny Diamonds&Jewellery. Preț: 7.928 lei.

 

Iarna aceasta, Nespresso vă surprinde cu o selecție de cadouri încântătoare, printre care Travel Mug decorat cu un desen elegant creat de renumitul ilustrator italian Lorenzo Petrantoni.
Travel Mug Ediție
Limitată Lorenzo
Petrantoni.
Preţ: 99 lei,
Magazin: www.nespresso.com

 

Chiar dacă inelele, cerceii și colierele sunt primele care dau un impuls dorințelor când vizităm un magazin de bijuterii, ei bine Burberry propune ceva nou: brățara Karen, din piele, cu detalii aurii. Design-ul versatil o transformă într-un accesoriu potrivit atât pentru o ținută elegantă, cât și pentru una casual.
Brățară Karen, magazin Burberry                      București. Preț: 1.125 lei.

 

Acest articol a fost publicat în Suplimentul CAPITAL Shopping, apărut în data de 5 decembrie la chioşcuri.