O crimă oribilă, petrecută în urmă cu o zi, a îngrozit România. S-a petrecut în Dâmbovița, unde o fetiță de doar 6 ani a fost ucisă de cine s-a așteptat mai puțin. S-a aflat ulterior cine i-a luat viața. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca tocmai aceasta să fie persoana care a decis că minora nu mai trebuie să mai trăiască.

Motivul este incredibil, iar toată lumea a rămas șocată la aflarea ultimelor informații.

Fetița de doar 6 ani a fost ucisă de chiar unchiul său. Criminalul și-a recunoscut cumplita faptă. Totul s-a petrecut în timp ce se afla într-o pădure de la marginea localității Cojasca, județul Dâmbovița. Fetița era fiica fratelui criminalului. Cei doi bărbați erau într-un conflict. În consecință, unchiul fetiței s-a gândit cum să se răzbune mai bine pe fratele său.

Polițiștii din Dâmbovița au rămas fără grai

Forțele de ordine au dat detalii despre cum s-a petrecut cumplita tragedie. Potrivit poliţiştilor dâmboviţeni, alerta a fost dată chiar de presupusul criminal. Tânărul de 25 de ani a sunat la 112, la ora 09.46, anunţând că a omorât un copil, în vârstă de 6 ani, în localitatea Cojasca.

“Astăzi, IPJ Dâmbovița a fost sesizat de un bărbat, cu privire la faptul că acesta a omorât o minoră, în vârstă de 6 ani, în timp ce se afla într-o pădure din apropierea locuinței”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Oamenii legii s-au deplasat de urgență la locul tragediei. Ce au aflat ulterior, i-a lăsat fără grai.

„La fața locului polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, autorul fiind găsit lângă corpul neînsuflețit al minorei. Din primele date s-a stabilit că autorul era în conflict cu fratele său și ca să se răzbune i-a luat fetița de la domiciliu și a ucis-o în pădurea de la marginea localității (tăiată cu un cuțit în zona gâtului). Autorul este în custodia poliției”, arată un comunicat al IPJ Dâmbovița.