Cazul crimei de la Arad, unde omul de afaceri Ioan Crișan a fost ucis pe 29 mai, în urma exploziei unei bombe plasate în autoturismul său, este încă proaspătă în memorie.

O nouă crimă teribilă în Arad?! Ce au aflat, până acum, poliţiştii

Iată însă că o nouă posibilă crimă ar putea zgudui din nou acest oraş! Miercuri, 14 iulie, poliţiştii s-au deplasat la o casă din municipiul Arad, în urma unei sesizări, iar la faţa locului au găsit o femeie moartă.

Femeia, în vârstă de 36 de ani, era moartă în respectiva locuinţă de mai multă vreme, afirmă anchetatorii. Mai mult, potrivit unor surse, aceasta ar fi fost găsită într-o poziţie nefirească şi prezenta pe corp urmele unei posibile agresiuni, ceea ce ar putea indică o crimă şi nu o moarte naturală.

Oamenii legii efectuează acum cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care femeia în vârstă de 36 de ani a încetat din viaţă. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului, relatează stiripesurse.ro.

“Am fost sesizaţi, prin apel 112, despre faptul că într-un imobil de pe strada Iakob Cardoş se află o persoană decedată.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii şi un echipaj al ambulanţei, care au constat că este vorba despre o femeie de 36 de ani, care ar fi decedată de mai multe zile, cadavrul fiind în stare de putrefacţie”, se arată în comunicatul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Percheziţii de amploare la traficanţii de ţigări din Arad. Există o legătură cu moartea lui Ioan Crișan?

În altă ordine de idei, marţi, 13 iulie, poliţiştii şi mascaţii au efectuat percheziţii de amploare în Arad la traficanţii de ţigări, fiind vizată şi o eventuală legătură cu asasinatul lui Ioan Crișan.

Cu toate că operaţiunea a fost coordonată de la Bucureşti în mare secret, se pare că cel considerat şeful traficanţilor de țigări din Arad, Cosmin Mladin, ar fi fost informat despre percheziţii cu două ore înainte, astfel că a plecat de acasă, transmite Realitatea TV.

Poliţiştii n-au mai găsit acolo decât un autoturism de lux Ferrari, despre care se presupune că i-ar aparţine traficantului. Maşina a fost sechestrată de oamenii legii.

Există ipoteza că omul de afaceri Ioan Crișan ar fi avut o legătură cu aceşti contrabandişti. Presa locală a avansat mai multe scenarii în acest sens după moartea afaceristului, unul din ele fiind și acela în care ar fi fost ucis pentru că ar fi dat informații la Poliție despre contrabanda cu țigări, în urma căruia ar fi fost confiscat un transport ilegal.

Sursa foto: Dreamstime