Acesta l-a prezentat pe Sorin ca pe un suport pentru bere, țigări sau hainele sale. Mai mult decât atât, acesta a realizat și o înregistrare video în care spunea că și-a făcut rost de un sclav român.
El a spus într-o înregistrare video că l-a folosit pe Sorin să-i ţină berile, ţigările, hainele la Festivalul Cheltenham.

“Vreau să vi-l prezint tuturor pe Sorin. E cu mine azi ca să mă însoţească la bar. Îl plătesc cu ziua. Îi place asta”, a spus Harry conform “The Sun”. Tânărul de 23 de ani lucrează la firma tatălui său, spune despre Sorin, în bătaie de joc că este un “suport de ţigări, suport de beri şi de haine”, angajat cu luna.

În altă înregistrare, Harry afirmă că are un “servitor român”. “Nu l-am mai văzut pe Sorin de când i-am dat 20 de lire pentru taxi să se ducă acasă în New Street, dacă vedeţi un băieţaş român hoinărind prin Birmingham, spuneţi-i că îl caut”, este mesajul care a stârnit valuri de revoltă în online.

Jurnaliștii de la The Sun i-au contactat familia și l-au întrebat ce părere are despre acuzațiile de rasism. “Sorin este doar un prieten pe care îl cunosc de la muncă”, a fost răspunsul milionarului