Probleme foarte mari pentru fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi. Ex ministrul Muncii din Guvernul PSD, Lia Olguța Vasilescu, are o ieșire extrem de dură la adresa marelui ei dușman.

Umilință totală pentru Kovesi

Olguța Vasilescu dă de pământ cu Kovesi într-un mesaj extrem de dur pe o rețea de socializare. Vasilescu se bucură de faptul că din postura de procuror șef european Kovesi nu are un buget cum și-ar fi dorit. Este o ieșire extrem de violentă la adresa fostei șefe a DNA.

Mai mult, Vasilescu folosește și un limbaj suburban la adresa lui Kovesi și îi spune cum ar putea să facă rost de banii necesari pentru anchete. „Mvaiiii! Zeita nu a primit suficiente resurse de la UE pentru procurorii ei? Va mai aduceti aminte cum se plangea si in Romania, acum cativa ani, ca guvernul Ponta nu i-a dat cat a cerut?

Repede i-a facut dosar si lui si la vreo patruj’de PeeeeeSeeeeDiiiisti! Lasa, Lulu, ca 32 ii pui pe ciuma rosie din Romania si sfertul de procuror ramas il trimiti in Germania si Olanda! Sa-i inveti minte!”, a tunat Vasilescu.