Klaus Iohannis, ținta unor atacuri pe bandă rulantă! Președintele a primit o nouă lovitură grea chiar de 1 Decembrie

„E 1 decembrie. N-am niciun sentiment”, a scris Marius Manole pe pagina sa de Facebook. În urma postării, Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, a lăsat un comentariu la postarea actorului.

„Poate pentru că încă nu ai fost la paradă?”, a scris Vlad Voiculescu. Replicile au continuat iar Marius Manole a scris că „România e un neam(ț)”.

Actorul a renunțat anterior la ordinul primit de la Klaus Iohannis

Amintim că actorul a renunțat la ordinul primit de la Klaus Iohannis în octombrie 2016. Acesta a mers la Palatul Cotroceni şi a lăsat portarului ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler categoria D – „Arta spectacolului”. De asemenea, Marius Manole a mai spus și că l-a votat şi a ieşit în stradă pentru Klaus Iohannis, pe care-l acuză că a girat coaliția de guvernare care a fost negociată de PNL cu PSD.

„Acum ceva ani, în 2016, am primit un ordin de cavaler pentru artele spectacolului de la domnul preşedinte Iohannis pe care l-am admirat, l-am votat, pentru care am ieşit în stradă.

În ultima perioadă, domnul Iohannis nu mai e domnul Iohannis. E altcineva în locul lui, drept pentru care acel ordin de cavaler nu mă măi reprezintă şi mi-e şi ruşine că l-am primit de la dumnealui. Dat fiind faptul că acum se pregăteşte o coaliţie, ceva mai rău nu există pentru România şi pe care domnul preşedinte a girat-o, eu mă duc la Cotroceni să-i dau înapoi acel ordin de cavaler, că mi-e ruşine. Nu înţeleg de ce ar trebui să-l mai am acasă.

Mâine, la ora 10, (duminică), domnul Iohannis dacă sunteţi la Cotroceni, vă înmânez medalia. Luaţi-o! Faceţi ce vreţi cu ea. Mie îmi e ruşine că o am acasă! Le-o dau portarilor. Bănuiesc că nu o vină domnul Iohannis să o ia. Dacă vrea să vină, eu îl aştept”, a declarat actorul într-un interviu acordat jurnalistului Vitalie Cojocari.