Cornelia Catanga a încetat din viață la doar 63 de ani. Una dintre cele mai iubite interprete de muzică lăutărească a fost răpusă de COVID. După moartea artistei au început să apară la lumină mai multe detalii despre ea. Astfel, s-a aflat care a fost ultima dorinţă a lui Catanga. Ea își dorea ca după se încheie pandemia să facă un lucru pentru fiul ei. Catanga își propusese să-i facă o nuntă ca-n poveşti fiului ei, Alex. Acesta era stabilit în SUA. Cornelia Catanga a povestit, în urmă cu ceva vreme, după ce trece pandemia vrea o nuntă ca-n poveşti pentru unicul său fiu.

„În plus, după ce trece pandemia, vreau să-i fac fiului meu, Alex, o nuntă ca-n poveşti, cu peste 200 de invitaţi”, spunea artista.

Despre fiul băiatul celebrei cântărețe nu se știu foarte multe lucruri. Cu toate acestea, însăși Catanga a povestit că el a fost botezat de fratele dictatorului Nicolae Ceaușescu, Ion Ceaușescu. Catanga a relatat că pe Ion Ceaușescu l-a ales ca naș pentru fiul ei.

Cine este fiul lui Catanga

”Pentru Nicolae Ceaușescu n-am prea cântat, ci pentru Ion, fratele lui Nicolae, și pentru Nicu Ceaușescu, fiul lui. Ion îmi știa toate versurile, pe de rost. Dacă te încurcai, te completa el, îi plăcea piesa ”Aseară fusei la bal și m-a furat un țigan!”, nici nu mai știu toate versurile, era o piesă la modă p-atunci, fiecare solist avea versurile lui. Pe Ion Ceaușescu l-am ales ca naș pentru fiul nostru. Alexandru e botezat de el. Ion Ceaușescu a murit anul acesta. Din păcate, nu am ajuns la înmormântare, din cauza pandemiei”, a spus Cornelia Caranga, pentru impact.ro.

Anunţul despre moartea lui Catanaga a fost făcut de jurnalista Mara Bănică pe pagina sa de socializare. „Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook vineri dimineaţa, în jurul orei 6,00.