Decizia nu este însă definitivă, iar Camelia Voiculescu poate ataca hotărârea tribunalului în termen de trei zile de la comunicare.

În sala de judecată, avocata familiei Voiculescu, Maria Vasii, a cerut instanţei admiterea contestaţiei pe motiv că fiicele lui Dan Voiculescu nu au fost parte în procesul ICA, însă bunurile lor au fost confiscate de Curtea de Apel Bucureşti.

Ea a subliniat faptul că decizia de punere sub sechestru şi confiscare a bunurilor din dosarul ICA încalcă legislaţia europeană.

Curtea de Apel Bucureşti a dispus, pe 8 august, printr-o decizie definitivă, confiscarea mai multor proprietăţi, terenuri şi imobile aparţinând lui Dan Voiculescu, 'care vor trece în patrimoniul statului libere de orice sarcini'.

Printre bunurile confiscate se află 'imobilul teren intravilan în suprafaţă de 29.220,03 metri pătraţi, situat în Bucureşti, sector 1, strada Gârlei nr.1D, şi a construcţiilor aferente', precum şi a altor două şi a construcţiilor aferente acestora, în suprafaţă de 4.457 de mp şi, respectiv, de 3.000 de mp, ambele situate în Bucureşti, sector 1, strada Gârlei, nr. 1B.

Judecătorii au mai decis confiscarea imobilului situat în şoseaua Bucureşti – Ploieşti, nr. 25 – 27, sector 1, compus din teren în suprafaţă de 4.184,41 mp şi construcţie de 3.140 mp edificată pe o suprafaţă construită la sol de 1.986,25 mp, care vor trece în patrimoniul statului liber de orice sarcini.

Problema Antenelor nu este doar sediul, ci una mult mai gravă care poate duce, în cel mai rău scenariu, la insolvenţă