Nicușor Dan a explicat într-un mesaj publicat pe pagina sa de socializare că serviciul de transport public va fi asigurat de autobuzele liniilor de noapte și de cele ale liniei 783 în noaptea de Înviere.

Nicușor Dan spune că transportul public din Capitală va fi asigurat în noaptea de Înviere

„În noaptea de Înviere, 15/16.04.2023, serviciul de transport public va fi asigurat de autobuzele liniilor de noapte și de cele ale liniei 783, conform programului obișnuit. Suplimentar, STB SA va menține în circulație până la ora 03:00 tramvaiele liniei 41, care vor circula la intervale de 20 de minute.

Având în vedere Sărbătorile Pascale, luni, 17.04.2023, liniile de transport public vor funcţiona conform programului unei zile de duminică. Programele de circulație pentru fiecare linie de transport pot fi accesate la acest link”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Nicuşor Dan este interesat de un nou mandat la Primăria Bucureștiului

În altă ordine de idei, Nicuşor Dan a afirmat anterior că este interesat să candideze pentru un nou mandat la conducerea Primăriei Capitalei. Acesta a susținut că nicio altă persoană nu va reuși să se opună „mafiei imobiliare”.

„Alegerile vor fi peste mai mult de un an şi jumătate, undeva în septembrie, octombrie, poate şi mai târziu. În momentul de faţă, există o coaliţie cu PNL, USR, PMP care funcţionează, cu scârţâielile inerente oricărei coaliţii şi pe care nu mă străduiesc să le amplific, dimpotrivă, încerc să le mediez.

Mă interesează să candidez din nou, pentru că în administraţie lucrurile durează uneori şi patru, cinci ani şi abia mai târziu vezi rezultatul la ceea ce ai început. Mă interesează şi pentru că nu văd o altă persoană care să reuşească să se opună mafiei imobiliare, ca să o spun foarte deschis. Susţinerea o să o vedem în momentul acela.

Până atunci eu sunt bucuros că mulţi oameni au înţeles că Bucureştiul are nevoie de o direcţie şi are nevoie de a aşeza lucrurile înainte. Să pui pomişori şi semafoare fără nicio direcţie e uşor, dar să dai o direcţie unui oraş care nu a avut asta e mai greu”, a declarat Nicuşor Dan la Euronews România.