SME Exports va livra echipamente HVAC și pentru Rusia și Ungaria, deoarece acolo va fi fabricată jumătatea vagoanelor. Ca parte a acestui proiect în mai multe țări, SME Exports va localiza o parte din producția sa în Ungaria și va oferi astfel căilor ferate naționale din Egipt nu numai garanție dar și sprijin pentru punerea în funcțiune a sistemelor. În prezent producția vagoanele de călători este în derulare numai în Uzina de Producție a Vagoanelor din Rusia.

„La TMH International propunem dezvoltarea ecosistemelor industriale feroviare împreună cu furnizorii locali. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu SME Exports, ca model de cooperare transnațională dintre Africa de Sud, Egipt, Ungaria și Rusia, beneficiind tuturor părților”, a declarat Martin Vaujour, CEO a firmei TMH International.

„Această comandă marchează o etapă semnificativă pentru industria furnizorilor din Africa de Sud, deoarece intrarea într-un lanț de aprovizionare globală deschide o creștere masivă și oportunități de expertiză îmbunătățite. O companie care furnizează produse de înaltă calitate industriei, merită recunoașterea și includerea într-un proiect global ”, a declarat CEO-ul Jerome Boyet la TMH Africa.

„Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a demonstra expertiza Africii de Sud cu privire la un proiect global și credem că acest proiect este în concordanță cu implementarea Acordului de Comerț Liber în Africa”, a declarat Johan Pienaar, directorul general al SME Exports.
Linia de produse SME Exports include design modular și integrat pentru cabine și vagoane, AC și DC direct sau unități cu invertor, atât în ​​instalații de temperatură extreme și cu temperaturi extreme de 65 ° C, cât și în medii miniere, precum și unități lustruite fine pentru autocarele de lux de 5 stele.

În septembrie 2018, companiei TMH i-a fost acordată furnizarea a 1.300 de vagoane de călători pentru Egipt, cel mai mare contract de material rulant din țară. Conform condițiilor contractului, 800 de autocare vor fi echipate cu HVAC, cele rămase cu sistem de ventilație forțată.

Compania anterioară Metrovagonmash (parte a Transmashholding) a fost implicată în furnizarea de mașini modernizate pentru metroul din Budapesta. Toate vagoanele modernizate servesc linia M3 a metroului din Budapesta.