Tragedie fără margini după o paradă de Crăciun! Zeci de adulți și copii au fost răniți grav

În urma incidentului, oamenii legii au informat că mai multe persoane au murit, iar peste 20 au fost rănite, conform informațiilor transmise de afp.com

Astfel, şeful poliţiei, Dan Thompson, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că sunt „mai mulți morți”. Totuși, acesta nu a precizat și numărul persoanelor care și-au pierdut viața în urma incidentului.

Câți oameni au fost transportați la spital?

Potrivit sursei menționate, responsabili locali au transmis că 11 adulţi şi 12 copii au fost transportaţi la spital.

„Parada de Crăciun de la Waukesha era în desfăşurare când un SUV roşu a doborât barierele din partea de vest şi s-a îndreptat spre strada principală. Maşina a lovit peste 20 de persoane, printre care copii, şi au fost răniţi în urma acestui incident. O anchetă este în desfăşurare”, a explicat şeful poliţiei, completând că autorităţile au identificat o persoană în cadrul acestei anchete.

De asemenea, Dan Thompson a explicat și că autoritățile au găsit un vehicul suspect.

Un vehicul de tip SUV a intrat cu viteză maximă pe artera unde avea loc parada

Angelito Tenorio, candidat pentru postul de trezorier al statului respectiv din SUA şi prezent la faţa locului, a povestit pentru Milwaukee Journal Sentinel că a văzut un vehicul de tip SUV angajându-se cu viteză maximă pe artera unde avea loc parada și lovind astfel mai multe persoane.

„Apoi, am auzit un lovitură puternică şi ţipetele asurzitoare ale persoanelor lovite de vehicul”, a declarat acesta.