Este doliu la Hollywood! Un cunoscut actor de comedie a încetat din viaţă la numai 41 de ani.

“A fost pur și simplu centrul întregii noastre lumi”

Este vorba despre Trevor Moore, cunoscut drept cofondator al trupei de comedie “The Whitest Kids U Know”. Acesta a murit vineri în urma unui accident, însă nu au fost oferite mai multe detalii, relatează Deadline.com. Informaţia a fost confirmată de către managerul său, care a dat publicităţii următorul comunicat în numele soţiei actorului, Aimee Carlson, şi a familiei Moore:

“Suntem devastaţi de pierderea soţului meu, cel mai bun prieten şi tatăl fiului nostru. El a fost cunoscut ca scriitor și comediant de milioane de oameni, și totuși pentru noi a fost pur și simplu centrul întregii noastre lumi.

Nu știm cum vom continua fără el, dar suntem recunoscători pentru amintirile pe care le avem, care ne vor rămâne pentru totdeauna. Apreciem revărsarea de dragoste și sprijin pe care le-am primit de la toată lumea. Aceasta este o pierdere tragică și bruscă și vă rugăm să ne respectați intimitatea în acest moment de durere.”

Trevor Moore
The Trevor Moore Show pe Comedy Central (Sursa: captură video)

Creator şi scenarist pentru mai multe emisiuni de comedie pe Disney sau Comedy Central

Trevor Moore a debutat în sketch-urile de comedie ca membru fondator şi lider al grupului “The Whitest Kids U Know”, din care mai făceau parte Zach Cregger, Sam Brown, Timmy Williams şi Darren Trumeter. Trupa de comedie a apărut în New York, însă a căpătat repede faimă la nivelul Statelor Unite după ce a câştigat premiul pentru “Cel mai bun grup de sketch” la HBO US Comedy Arts Festival în anul 2006.

Trevor Moore a scris şi regizat seria “Walk the Prank”, difuzată de Disney XD, care prezenta patru copii ce făceau farse unor oameni normali de pe stradă. Cel mai recent, actorul a fost co-creator şi producător executiv pentru “Just Roll With It”, o altă serie Disney, în care actorii permiteau publicului să decidă ce se va întâmpla în diferite scene, dar a creat şi moderat şi “The Trevor Moore Show” de pe Comedy Central.

Moore a mai colaborat frecvent cu Comedy Central şi Funny or Die.