România este în doliu. Un cântăreț celebru și-a piedut viața în urmă cu foarte puțin timp. Avea doar 30 de și a avut parte de o moarte violentă.

Și-a pierdut viața într-un grav accident de circulație

Un îndrăgit cântăreț a murit într-un teribil accident rutier pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 129, în zona localității Drăganu-Olteni. Este vorba despre Dumitru Stroie, solist la Junii Jidvei.

Sibianul de 30 de ani mergea la București, unde ducea marfă pentru magazinul său. Familia sa deține în Capitală mai multe magazine cu produse tradiționale din Mărginimea Sibiului. Vedeta conducea o autoutilitară și s-a tamponat de un TIR. Stroie făcea ”echipă” la cântări alături de soția sa, Claudia.

O altă vedetă, moartă la doar 22 de ani

A fost o zi de doliu pentru România astazi. A încetat din viață și o altă cântăreață. Este vorba despre cântăreața de muzică populară Denisa Gog. Aceasta a murit la 22 de ani în urma unui accident rutier petrecut joi, 17 decembrie, în comuna Dumbrăviţa, lângă Timişoara.

Tragicul accident a avut loc la scurt timp după ce tânăra a plecat cu maşina de acasă și a fost provocat de un tânăr care conducea o autoutilitară şi nu a acordat prioritate de trecere într-o intersecţie.

„Un tânăr de 22 de ani a condus o autoutilitară pe strada Ghioceilor, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 22 de ani care se deplasa pe strada Mozart. În urma impactului, tânăra de 22 de ani a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.