Este vorba despre cântăreața de muzică populară Denisa Gog. Aceasta a murit la 22 de ani în urma unui accident rutier petrecut joi, 17 decembrie, în comuna Dumbrăviţa, lângă Timişoara.

Tragicul accident a avut loc la scurt timp după ce tânăra a plecat cu maşina de acasă și a fost provocat de un tânăr care conducea o autoutilitară şi nu a acordat prioritate de trecere într-o intersecţie.

„Un tânăr de 22 de ani a condus o autoutilitară pe strada Ghioceilor, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 22 de ani care se deplasa pe strada Mozart. În urma impactului, tânăra de 22 de ani a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Ce declara Denisa Gog în 2019

„Arta dansului pentru mine a fost ceva insfulat de la părinţi, de la bunici. Tot neamul meu a fost de dansatori sau cântăreţi. La 14 ani am început în Ansamblul Timişul. De când mă ştiu, eram la dans. Mi s-a insuflat această plăcere. Am simţit nevoia să fac asta. Pe partea cu cântatul, am avut susţinere maximă şi merg înainte”, spunea Denisa Gog în 2019, într-un interviu la Dumbrăviţa TV.

Tragica veste i-a șocat pe fanii acesteia, care și-au transmis regretele pe pagina de socializare a acesteia.

„Nu pot să cred că nu mai eşti printre noi, Denisa. Ai plecat prea devreme lăsând în urma ta foarte multa durere. Dumnezeu să te odihnească în pace, drum lin spre cer. Dumnezeu să le dea putere părinţilor tăi să poată trece peste această pierdere”, a scris unul dintre cunoscuţii tinerei.

„Nu mai am cuvinte, un om bun si curat! Dumnezeu să te odihnească în pace Denisa. Am aflat cu durere de trecerea în nefiinţă a colegei noastre de cântec”, este transmis într-un mesaj de pe pagina de socializare a Denisei Gog.