Dintre acestea, cele mai importante sunt fără doar și poate televiziunea 4k și extraopțiunile HBO, MaxPack și FilmNow, care vor putea fi achiziționate contra cost, pentru o perioadă contractuală de minimum o lună.

Pentru a viziona programul HBO, clienții RCS&RDS trebuie să scoată din buzunare aproximativ 13 lei pe lună. MaxPack va costa nu mai puțin de 14 lei însă consumatorul va primi în plus și canalul Cinemax.

FilmNow, fostul DigiFilm, va putea fi urmărit în schimbul a 3 lei pe lună (TVA inclus). Dacă ești deja client RCS&RDS și nu ești de acord cu noua modificare, poți renunța în termen de 30 de zile de la data primirii notificării, fără plata vreunei penalităţi sau despăgubiri.

Totuși, grupul anunță că la achiziţionarea mai multor extraopţiuni Pay TV din oferta curentă, adică HBO, MaxPack, FilmNow, chiar și televiziunea 4K, mai putin extraopţiunea Adult, ai reducere la pachetul TV digital de bază. Reducerile sunt următoarele: un leu pe lună în cazul a două extraopțiuni și doi lei lunar pentru trei extraopțiuni.