În prima jumătate a anului 2008, compania TotalSoft a realizat o cifră de afaceri de 8,4 milioane euro din care EBITDA reprezintă 1,8 milioane euro. Astfel, TotalSoft a depăşit deja estimarea făcută la începutul acestui an, în privinţa cifrei de afaceri pe 2008, de aproximativ 16,5 milioane euro (8,2 milioane euro în primele 6 luni). Raportat la perioada similară a anului trecut, TotalSoft a înregistrat o creştere cu 20%, atât a cifrei de afaceri cât şi a EBITDA.

Cele mai importante venituri ale companiei au provenit din vânzarea produsului Charisma Enterprise, peste 50%, dar şi din proiectele de software customizat dezvoltate atât pentru piaţa românească, cât şi pentru cea externă. Sistemul de project management Primavera a depăşit în primele 6 luni cifra de 1,7 milioane euro, depăşind şi el estimarea făcută la începutul lui 2008.

Creşterea cifrei de afaceri s-a datorat atât proiectelor noi, cât şi unor proiecte importante începute în anul 2007, printre care se numară: Şantierul Naval Constanţa, Arsis Trading, ETAM, Baumeister, TRUSTEE Timişoara etc.

Sursa: TotalSoft