Așadar, una dintre cele mai controversate prezențe de la Kanal D a decis să îi fie alături lui Victor Ponta în partidul Pro România.

Victor Ponta s-a făcut apreciat chiar de Silvia Popescu, un personaj care nu a avut legătură cu politica vreodată, câștigătoarea primului sezon al emisiunii cu și despre stil. Chiar ea a făcut anunțul pe propriul său cont de socializare.

Mulți s-au întrebat de ce a ales vedeta de la Kanal D partidul lui Ponta și nu alt partid, dar vedeta nu a oferit mai multe răspunsuri. În schimb, s-a pozat alături de Corina Crețu, numărul unu pe lista Pro România pentru alegerile parlamentare, Victor Ponta și de o altă concurentă de la ”Bravo, ai stil”, una dintre finalistele sezonului 2, Denisa Potecaru.

Eu relatez ca intru in politica cu @proromania , iar voi…, voi faceti ce vreti”, a scris Silvia Popescu pe contul ei de socializare.

Colega sa, Denisa, una dintre concurentele controversate ale show-ului, a postat aceeași poză:

„Da, avem optiune politica! Cea mai rapida si corecta solutie! Doar doi dintr-o organizatie fresh si patrioata… si noi doua!”.

Deși Silvia Popescu a câștigat sezonul special ”All Stars” de la Bravo, ai Stil! Deși concurenta nu a mai avut legătură cu emisiunea, numele ei este adus în discuție în fiecare ediție, concurentele fiind acuzate că sunt ajutate de ea. Unele chiar sunt comparate din cap până în picioare cu Silvia.