Compania Pharmaceris, marcă de produse cosmetice cu traditie in Polonia, a ales serviciile Tonic Advertising pentru a intra pe piata din România.

Deosebirea produselor Pharmaceris fată de alte cosmetice constă in inovatiile stiintifice ale cercetătorilor polonezi. Astfel, pentru optimizarea calitătii formulelor, produsele sunt testate după fiecare etapă de creare, în centrul de cercetări stiintifice Dr. Irena Eris. Acest centru este unicul în Polonia si printre putinii din lume ce efectuează studii în vitro, de observare a efectului substantelor din cosmetice asupra celulor pielii, dar si studii in vivo, de aplicare.

Infiintată in anul 2003, agentia Tonic Advertising concepe si realizează activităti de Relatii Publice, comunicare strategica si organizare de evenimente. Printre clientii agentiei se numără: Alai Brasov(Sanosan, Aldo Valdini,Dulgon), Belfoods (Lotus), Laboratoarele Bioderma, City Pharma, Egoist Wellness, GlaxoSmithKline (Eurovita Multiminerale cu Ceai Verde), Meli Melo, Keune, Labormed, Lush, Sandoz Pharma, Style Promotion (Somerset), Vavian Pharma.