• Palatul Cotroceni susține că nu a cumpărat dezinfectanți Hexi, dar uită să spună că a folosit din cei cumpărați de alții.
  • SPP declară că nu a folosit dezinfectanți Hexi, dar uită să spună că face asistența sanitară a președintelui cu medici de la Spitalul Militar.
  • Iar Spitalul Militar, cînd n-are încotro și recunoaște, spune că a utilizat biocide diluate la Cotroceni doar în 2013 și 2014, pe vremea lui Băsescu.
  • Tot acest labirint e desenat cu un singur scop: să nu se mai pomenească de scandalul dezinfectanților în casa lui Klaus Iohannis.
  • Dar adevărul, susțin sursele ziarului, e unul singur. Produsele diluate Hexi au fost folosite în ambulanța prezidențială, atît pentru Traian Băsescu, cît și pentru Klaus Iohannis.

 

mai multe, pe tolo.ro

 

Serviciul Medical de Urgenţă şi Transport Sanitar (SMUTS) din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central, care deserveşte şi Administraţia Prezidenţială, nu a folosit dezinfectanţi Hexi Pharma, a precizat marţi unitatea medicală într-un comunicat remis presei.

'Serviciul Medical de Urgenţă şi Transport Sanitar din cadrul SUUMC, care deserveşte şi Administraţia Prezidenţială, nu a folosit dezinfectanţi Hexi Pharma, ci doar în anii 2013 şi 2014 a avut în dotare antiseptice cu aplicare locală (soluţii pe bază de iod, respectiv soluţie apoasă şi tinctură). Nu au fost folosite produse Hexi Pharma la cabinetul dedicat Administraţiei Prezidenţiale', se arată în comunicat.

SUUMC susţine că misiunea sa este de a asigura securitatea pacienţilor săi acordând aceeaşi atenţie acestora indiferent de categoria socio-profesională. AGERPRES