Pentru a beneficia de automobilul oferit cadou sau de discountul acordat, fermierii trebuie să îndeplinească mai multe condiții, potrivit Melaniei Ungureanu, Deputy General Manager Titan Machinery România, care a făcut anunțul în cadrul evenimentului ”Gala CASE IH Red Carpet”, informează agrointel.ro

“Climatul financiar este unul foarte favorabil în acest an pentru agricultură. Profităm și de criză, dar și de alte aspecte și una peste alta, băncile încep să se orienteze din ce în ce mai mult către sectorul agricol. Anul acesta spre deosebire de anii trecuți când primeați un heder cadou sau un tractor de 100 de CP. Acum noutatea este că, în cazul în care faceți achiziția unei combine Axial Flow din seria 140 sau 240 fie puteți avea parte de un discount semnificativ, fie primiți un Ford Ranger”, a declarat Melania Ungureanu.

Potrivit acesteia, pentru a beneficia de această ofertă, pnă la 16 decembrie trebuie îndeplinite mai multe condiții, printre care:  achitarea unui avans de 5%, un contract de finanțare semnat cu tot ceea ce înseamnă cele solicitate de finanțator și taxa de management achitată la finanțator. “În acest program au fost incluse și combinele din stoc și aproape că le-am epuizat. Sunt clienți care preferă Ford-ul, sunt alții care preferă discount. Ca să venim în sprijinul fermierilor am găsit o soluția ca atunci când merg la finanțator, să ia credit să se pună gaj numai pe combină și heder, nu mergeți cu mașina să puneți gaj”, le-a explicat Melania Ungureanu fermierilor prezenți la eveniment.

De asemenea, specialiștii Titan Machinery le-au vorbit celor prezenți și despre ofertele de sfârșit de an la achiziția de combine, dar și care sunt soluțiile de finanțare pe care compania le pune la dispoziția producătorilor agricoli. Într-o atmosferă festivă, dar relaxată, cei care au dat curs invitație au putut afla toate detaliile despre cele mai recente tehnologii aplicate utilajelor CASE IH, utilaje pe care dealer-ul le comercializează în exclusivitate pe piața românească.

Eveniment festiv ajuns la cea de-a cincea ediție

RED CARPET a fost adus în România în 2012 ca o abordare diferită a clasicei prezentări de utilaje sau produse agricole, bazându-se mai mult pe discuții libere, mese rotunde și specialiști ai companiei, gata să le răspundă fermierilor la orice întrebare. La ediția din această toamnă, numărul celor prezenți a crescut simțitor, cu aproape 20%, semn că fermierii sunt interesați de o astfel de abordare diferită în materie de evenimente.

”Încercăm să schimbăm puțin lucrurile cu care fermierii au fost obișnuiți de-a lungul anilor, în sensul că nu ne-am propus niciodată să-i punem într-o sală și să le arătăm timp de 5-6 ore o serie de chestiuni tehnice pe care oricum le află de la reprezentanții noștri din teritoriu. Ceea ce încercăm să facem este să le arătăm acelor fermieri care nu au fost cu noi până acum cine suntem, ce facem împreună cu echipa Titan Machinery România, care sunt scopurile pe care ni le-am propus pentru viitorul apropiat.”, a declarat pentru Agrointeligența- www.agrointel.ro George Stanson, Business Manager al companiei Case IH&Steyr pentru România, Bulgaria, Serbia și Croaţia.

Mai multe detalii pe agrointel.ro