Tirurile care ies din România au format cozi de zece kilometri. Timpul de așteptare depășește 2 ore

În acest context, Poliția de Frontieră a transmis că timpul de așteptare la controlul de frontieră este de 140 de minute. De asemenea, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu a explicat că în ultimele 24 de ore s-a prezentat un număr foarte mare de camioane pentru tranzitul PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria. Din acest motiv, timpul de așteptare la controlul de frontieră este ridicat.

„În ultimele 24 de ore s-a prezentat un număr foarte mare de camioane pentru tranzitul PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, motiv pentru care timpii de aşteptare la controlul de frontieră sunt ridicaţi. Poliţiştii de frontieră giurgiuveni lucrează la capacitate maximă, pe cinci artere de circulaţie. În ultimele 24 de ore s-au prezentat la intrarea în ţară 1.272 de camioane, 942 de autoturisme, 405 microbuze, 27 motociclete, 23 de autocare şi 4.539 persoane, iar pe sensul de ieşire s-au prezentat 1.325 de camioane, 1.092 de autoturisme, 222 de microbuze, 27 de autocare, cinci motociclete şi 5.242 de persoane”, a declarat purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Roxana Popazu, pentru agerpres.ro

Care este timpul de așteptare pentru autoturisme?

Conform Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare al camioanelor la ieşirea din România prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, este de 140 de minute, pe sensul de intrare este de 60 de minute, iar pentru autoturisme timpul de aşteptare este de 20 de minute atât pe sensul de intrare cât şi pe cel de ieşire.

Sursă foto: Dreamstime