Acest material versatil poate fi folosit atât pentru casele tradiționale, cât și pentru cele contemporane, deoarece sunt disponibile într-o gamă largă de culori și modele. Astfel, indiferent de design-ul construcției și scopurile în care este folosită aceasta, acoperișul va fi unul rezistent indiferent de condițiile meteo nefavorabile. O companie și-a propus și a reușit să scoată pe piață o învelitoare cu o durată de viață mare, foarte rezistentă și la un preț accesibil.

Țigla metalică în arhitectura tradițională 

Fiecare constructor sau proprietar de locuință se gândește la un stil modern și industrial atunci când alege tablă tip țiglă, dar învelitoarea poate fi folosită cu succes și în cazul construcțiilor vechi. Tabla acoperiș este folosită încă din antichitate pentru construcțiile din Nord pentru că este eficientă pentru scurgerea zăpezii și previne formarea gheții pe acoperiș. Altfel spus, proprietarii de locuințe au înțeles că țigla metalică poate înlocui cu succes țigla tradițională pentru a se bucura de mai multe avantaje și o durată de viață mai mare a construcției. 

Se produce în zilele noastre țigla metalică într-o varietate mare de culori și modele tocmai pentru a satisface nevoile tuturor clienților. Indiferent de proiectul construcției tale, vei avea un model de tablă care să se potrivească designului tău final. Pentru acest lucru trebuie să faci alegerile corecte în materie de culori și modele și să alegi doar producătorii de top din țară.

 În arhitectura tradițională, țigla metalică a început să câștige teren datorită calităților sale remarcabile, precum durabilitatea, rezistența la intemperii și aspectul estetic. Aceasta este utilizată în diferite culturi și stiluri arhitecturale, oferind o alternativă solidă și durabilă față de materialele tradiționale, cum ar fi țigla ceramică sau de lemn.

Tabla acoperis în arhitectura contemporană

În arhitectura contemporană, țigla metalică ocupă un loc important datorită aspectului său modern, a rezistenței și a versatilității acestei învelitori. Tabla tip țiglă se încadrează perfect în stilurile actuale datorită designului minimalist, a eficienței energetice de care dă dovadă și a sustenabilității materialelor. 

Se oferă o gamă variată de țiglă metalică disponibilă într-o varietate de culori, finisaje și texturi, tocmai pentru că-și propun să mulțumească atât gusturile celor pasionați de arhitectura tradițională, cât și a celor pasionați de modernism. Aspectul metalic lucios sau mat, aspectul care seamănă cu lemnul sau tabla care imită designul țiglei clasice, toate sunt posibile alegând învelitoarea oferită de acest producător important din Brașov, care a reușit să devină furnizor pentru peste 650.000 de construcții din țara noastră. 

Spre deosebire de alte învelitori folosite pentru acoperișuri, țigla metalică este recunoscută pentru rezistența sa la intemperii, coroziune și incendii. Acest material de acoperiș este durabil și necesită întreținere minimă, fiind o alegere excelentă pentru construcțiile contemporane. Pe termen lung, acest lucru poate duce la economii semnificative în ceea ce privește costurile de întreținere și reparații. 

Unul dintre cele mai cunoscute și apreciate avantaje ale acestui material pentru acoperiș este modul în care poate fi montată. Instalarea rapidă și ușoară permite o finalizare mai rapidă a lucrărilor, fapt care este apreciat atât de constructori, cât și de proprietarii de locuințe. 

Țigla acoperiș reprezintă o soluție sigură, modernă și totodată tradițională, care poate fi folosită pe clădirile de orice fel datorită designului său versatil. Materialul se poate adapta perfect la tendințele actuale și este ideal pentru persoanele care sunt în căutarea unor soluții inovatoare și durabile