Theo Rose și Anghel Damian s-au hotărât cu privire la cea care va fi nașa viitorului lor băiețel, având în vedere că mai este puțin până când artista îți va strânge în brațe primul copil. Viitorii părinți s-au pregătit pentru acest mare eveniment și, așa cum era de așteptat, cea care îl va boteza pe Sasha Ioan va fi chiar sora artistei, Raluca Diaconu.

Invitată în emisiunea Teo Show de la Kanal D, Raluca Diaconu a fost cea care a dezvăluit că Theo Rose a ales-o pe ea pentru a-i fi mamă spirituală lui Sasha Ioan.

„Sunt fericită pentru Teo, pentru că traversează o perioadă atât de minunată din viața ei, că viața i s-a așezat atât de frumos și că este un semn că Dumnezeu, când consideră că este momentul, le așază El cum nu se poate mai bine”, spune aceasta.

Raluca Diaconu are mari emoții

În cadrul aceleiași emisiuni televizate, sora artistei a mai povestit că are mari emoții cu privire la acest eveniment, dar subliniază că de abia așteaptă ca nepotul ei să vină pe lume.

„Am emoții, într-adevăr, abia aștept să vină pe lume acest copil minunat și sunt încântată și extrem de fericită că m-au ales să fiu nașă. Am mari emoții, îmi vin lacrimi în ochi când vorbesc despre asta. Să vină pe lume sănătos, îl așteptăm cu bucurie”, a mai spus Raluca Diaconu la Kanal D.

Theo Rose și sora sa au o relație specială

Deși nu este la fel de cunoscută precum Theo Rose, Raluca Diaconu, în vârstă de 36 de ani, are și ea o carieră minunată în lume muzicii populare. De asemenea, ea mai este și prezentatoare de emisiuni la posturi precum Favorit TV și Național FM.

Cele două se înțeleg foarte bine, după cum spune chiar Raluca Diaconu. În emisiunea Teo Show aceasta a precizat că diferența de vârstă dintre ele două este de 11 ani și că mereu i-a fost lui Theo Rose ca o mamă.

„Am avut o perioadă, în momentul în care Teo a ajuns să fie pe picioarele ei și nu am mai ajuns să-i port de grijă, ce mănâncă, cu ce se îmbracă, m-am blocat puțin, pentru că eu m-am gândit că acum e mare, e pe picioarele ei, eu acum ce fac, ce-i mai ofer.

Mi-am dat seama că datoria mea de soră mai mare nu s-a încheiat și că ceea ce pot să fac este să mă rog la Dumnezeu pentru frații mei, pentru ea și pentru fratele nostru și cred că asta e misiunea cea mai importantă pe care o are o soră mai mare”, a mai spus sora artistei.