Serialul „The Witcher” va avea parte de al cincilea sezon

Joi, pe 18 aprilie, Netflix a anunțat că serialul „The Witcher” va primi un al cincilea sezon, care va fi și ultimul. Platforma a confirmat, totodată, că producția celui de-al patrulea sezon a început deja, în Marea Britanie.

Netflix a publicat un videoclip pe platforma X, în care actorii principali ai serialului „The Witcher” se adună în jurul mesei pentru o lectură de scenariu.

Fanii seriei îi vor recunoaște pe Anya Chalotra (Yennefer de Vengerberg), Freya Allan (Ciri) și Joey Batey (bardul Jaskier), dar vor fi și câteva fețe noi, precum Laurence Fishburne (cunoscut din „The Matrix”), care va interpreta rolul vampirului Regis.

Henry Cavill, actorul britanic care a interpretat rolul lui Geralt of Rivia în primele trei sezoane, a predat ştafeta lui Liam Hemsworth, actor australian cunoscut pentru rolul din „Hunger Games” (Jocurile foamei), pentru ultimele două sezoane ale seriei.

„În calitate de fan al serialului The Witcher, sunt în al nouălea cer la gândul de a-l interpreta pe Geralt of Rivia. Henry Cavill a fost un Geralt incredibil, iar pentru mine este o onoare să preiau frâiele”, a declarat Liam Hemsworth.

Actorul australian a adăugat:

„S-ar putea să nu fie uşor să-i iau locul, dar abia aştept să păşesc în lumea The Witcher”.

Ultimele două sezoane vor adapta ultimele trei romane din saga „The Witcher”, respectiv „Botezul de foc”, „Turnul rândunicii” și „Doamna lacului”.

„Suntem încântaţi să putem adapta cărţile lui Andrzej Sapkowski până la concluzia lor epică”, a declarat Lauren Schmidt Hissrich, producătoarea serialului.

„Nu ar fi serialul nostru dacă nu ne-am împinge personajele la limită. Rămâneţi alături de noi pentru a vedea cum se termină această poveste”, a adăugat ea.

Momentan, Netflix nu a comunicat data lansării episoadelor sezonului 4 online.

 

„Parasyte: The Grey” face furori pe Netflix

Un alt serial de pe Netflix care este pe val la nivel mondial și a captivat și publicul din România este „Parasyte: The Grey”.

Creat de Yeon Sang-ho, serialul sud-corean a acumulat peste 31 de milioane de ore de vizionare. Intriga captivantă a serialului te va ține cu sufletul la gură, deoarece explorează prezența unor creaturi neidentificate care conviețuiesc printre oameni.

Aceste creaturi au un scop clar: să extermine populația umană, obținând putere prin preluarea violentă a corpurilor oamenilor.

În distribuție se regăsesc actori precum Jeon So-nee, Koo Kyo-hwan și Lee Jung-hyun.

Nucleul acțiunii în producție se concentrează pe Jung Soo In, care este infectată de un parazit, declanșând astfel începutul unei coexistențe neobișnuite. Mai multe puteți citi aici.