Jensen Ackles este cel mai sexy actor al anului 2023

Cine este cel mai sexy actor al anului 2023? Cei mai atrăgători actori de la Hollywood au fost dezvăluiți recent în urma unui sondaj realizat de către Coveredgeekly. Iată cine a intrat în top 15:

15. Liam Hemsworth

14. Ryan Gosling

13. Tom Ellis

12. Paul Rudd

11. Tom Holland

10. Sebastian Stan. Reputat pentru cariera sa de actor, inclusiv pentru rolul său în serialul The CW „The Vampire Diaries”, starul născut în România, la Constanţa, a fost remarcat ca o stea în ascensiune, pe care oamenii ar trebui să o urmărească cu atenție.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sebastian Stan (@imsebastianstan)

9. Keanu Reeves

8. Chris Evans

7. Michael B. Jordan

6. Ryan Reynolds

Top 5 cei mai sexy actori ai anului 2023

5. Chris Hemsworth. Chris Hemsworth, starul din ”Thor” și „Extraction”, ocupă în prezent locul 5 în acest an pentru câștigătorul celor mai atrăgători actori masculini și celebrități din 2023. A câștigat faima la Hollywood interpretând o versiune live-action uluitoare a lui Thor Odinson în universul cinematografic Marvel, rol pe care l-a jucat de mai multe ori.

Cunoscut pentru angajamentul său față de familie, umorul natural, stilul său relaxat și susținerea pentru cauze pozitive, nu este surprinzător că a reușit să intre în primele trei ale acestei liste!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

4. Henry Cavill. Chiar dacă nu mai este Superman în ochii Warner Bros Pictures, Henry Cavill va rămâne întotdeauna Omul de Oțel al secolului 21 pentru milioanele de fani din întreaga lume.

De când și-a făcut debutul în faima Hollywood-ului, starul din „The Witcher” și „Mission Impossible” continuă să impresioneze și să primească susținere din partea bazei sale de fani în continuă creștere, datorită rolurilor sale memorabile și personalității sale iubitoare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Henry Cavill News (@henrycavillnews)

3. Jeffrey Dean Morgan. Celebritate din „Supernatural”, „The Walking Dead” și viitorul star al „The Boys”, Jeffrey Dean Morgan ocupă locul 3 pentru cea mai tare vedetă masculină din 2023, confirmat la data de 28 decembrie 2023.

Morgan este recunoscut pentru talentul său actoricesc, aspectul său atrăgător și personalitatea iubitoare, de-a lungul unei cariere impresionante în industrie. Chiar dacă a apărut doar într-un număr limitat de episoade „Supernatural” ca John Winchester, el rămâne iubit de fanii acestui serial.

Starurile din „Supernatural”, la vârful clasamentului

2. Jared Padalecki. Starul din „Supernatural” Jared Padalecki, cunoscut pentru rolul său ca Sam Winchester și din „Walker”, se clasează pe locul al doilea în topul celor mai atrăgători actori masculini și celebrități din 2023.

Jared Padalecki este apreciat atât pentru munca sa pe ecran, cât și pentru atitudinea sa iubitoare, umorul său și devotamentul față de familie în viața reală.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jared Padalecki (@jaredpadalecki)

1. Jensen Ackles. Vedeta din „Supernatural”, Jensen Ackles, este desemnată cea mai atrăgătoare celebritate masculină din 2023, fiind o prezență constantă în topul acestor liste în ultimele două decenii.

Cariera sa de actor include diverse proiecte, dar este cel mai bine cunoscut pentru interpretarea lui Dean Winchester în serialul creat de Eric Kripke, „Supernatural”, alături de Jared Padalecki.

Jensen Ackles a captat atenția fanilor și în rolul lui Soldier Boy în filmul „The Boys” de pe Prime Video, un personaj care a atras mai mult interes decât multe personaje din universul Marvel sau DC în zilele noastre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jensen Ackles (@jensenackles)