Serialul de pe Netflix care a rupt topurile

Un serial de pe Netflix face ravagii în întreaga lume și nu a ocolit nici România. Abonații platformei de streaming sunt înnebuniți după serialul sud-corean Parasyte: The Grey.

Serialul, scris de Yeon Sang-ho, are peste 31 de milioane de ore de vizionare. Povestea serialului te va ține pe marginea scaunului din cauza creaturilor neindentificate care au ajuns să trăiască printre oameni.

Aceste creaturi au și un scop precis – acela de a ucide populația. Ele reșusesc să capete putere prin preluarea violentă a corpurilor oamenilor.

Printre actorii din serial se numără Jeon So-nee, Koo Kyo-hwan și Lee Jung-hyun.

Netflix
Netflix / SURSA FOTO: Dreamstime

Ce se petrece în Parasyte: The Grey?

Acțiunea principală a producției se concentrează pe Jung Soo In, care este infectată de un parazit, determinând începerea unei conviețuiri neobișnuite.

Norocul a făcut ca aceste creaturi parazite să nu îi fure creierul lui Jung Soo In. În același timp, Seol Kang Woo își caută sora dispărută urmărind indicii despre o apă parazită, iar Choi Jun Kyung este liderul echipei de viață parazită numită „The Grey”.

Femeia dedică întreaga ei viață pentru a eradica apa parazită, după ce și-a pierdut soțul din cauza acesteia.

Parasyte: The Grey este apreciat la nivel mondial

Serialul este bine privit de către toți utilizatorii Netflix. Cu toate vizualizările pe care le are, din ce în ce mai mulți oameni se uită la acesta.

Serialul are la activ peste 31 de milioane de ore de vizionare, dar numărul acesta crește constant datorită noilor abonați care se uită la el.

Un utilizator a spus că filmul este imprevizibil și că nu vei știi niciodată unde te va duce povestea.

Același utilizator a mai precizat că pe parcursul filmului, fiecare acțiune are consecințe din ce în ce mai grave.

„Acest serial îmi amintește de felul în care m-am îndrăgostit de Death Note cu zeci de ani în urmă. Se întâmplă lucruri și nu ești pe deplin sigur unde te va duce spectacolul în continuare.

Nu aș spune, dar ești pe muchie de cuțit în fiecare moment, de fiecare dată înclini cumva spre consecințe mai păcătoase”, arată utilizatorul.